Humanitarna akcija za kupnju ultrazvuka

KPS

Poštovani,

dne. 7.9. 2009. godine u Korčuli smo osnovali humanitarnu Udrugu pod nazivom:

KORČULANSKO-PELJEŠKO SRCE

Naša Udruga je neprofitna, nepolitička građanska organizacija, nastala s namjerom prikupljanja sredstava i organiziranja stručne pomoći Internističkoj službi Doma Zdravlja u Korčuli, s ciljem poboljšanja njezinog preventivnog i terapijskog djelovanja u segmentu kardiovaskularnih bolesti koje kod nas i u svijetu odnose najveći broj života.

Prva akcija naše Udruge je sakupljane financijskih sredstava za nabavku najsuvremenijeg aparata proizvedenog od američke firme General Electrics ( Vivid 7 Dimension), koji putem ultrazvuka dijagnosticira bolesti srca, a koji će naša Udruga staviti na raspolaganje Internističkoj službi Domu Zdravlja u Korčuli, u svrhu pravovremenog prepoznavanja akutnih kardioloških stanja kao i pomoći u praćenju i liječenju kroničnih bolesti srca. Zbog značajne udaljenosti našeg područja od velikih kliničkih centara, pravovremeno otkrivanje ovih poremećaja za svakog je pacijenta od životne važnosti! Nabavkom ovog aparata, pacijenti Doma zdravlja Korčula imat će u budućnosti veliku pomoć u očuvanju njihovog zdravlja i života.

Ovim dopisom pozivamo  sve ljude, organizacije i firme našeg područja kao i sve prijatelje Korčule i Pelješca u Hrvatskoj i inozemstvu, da nam u okviru svojih mogućnosti pomognete u nabavci gore spomenutog aparata. U ovoj humanitarnoj akciji kupnje ultrazvuka za pregled srca možete sudjelovati novčanom uplatom na jedan od računa naše Udruge (download WORD dokument: Akcija-ultrazvuk).

Naša akcija je krenula ! Trenutna cijena spomenutog aparata u Republici Hrvatskoj iznosi 118. 000 Eura. Od srca se nadamo, da ćete i Vi podržati našu akciju i da ćete nam pomoći u ovoj plemenitoj i nadasve važnoj akciji za sigurniji život svih naših stanovnika kako onih sa stalnim boravkom tako i svih onih koji povremeno ili kraće vrijeme borave na području otoka Korčule i poluotoka Pelješca.

DOBROTOM SRCA ZA ZDRAVO SRCE !
U ovoj prigodi želimo Vam Sretan Božić, mir, zdravlje i  svako dobro u Novoj godini!

S poštovanjem,
predsjednik Udruge:

Prim. dr. Davor Podbevšek
specijalist internist

davor.podbevsek@du.t-com.hr

Akcija-ultrazvuk – DOWNLOAD – WORD DATOTEKA

Pošalji dalje: