Odigrano peto kolo Lige veterana

nogometna_lopta

Na igralištu Pod balonom odigrano je u subotu (5, prosinca 2009.) peto ( 5 ) kolo malonogometnog prvenstva Korčule za uzrast igrača veteranske dobi (stariji od 40 godina života, dok u igri za svaku momčad mogu nastupati i dvojica igrača iznad 35.)

Kolo velikog iznenađenja: momčad OMLADINCI do sada bez pobjede i bodova, pa i loše gol razlike pobijedili su favoriziranu LUMBARDU 4:3, i tako im oduzeli kandidaturu za vrh tablice, dok je zadnje plasirano ŽRNOVO dobro namučilo COSMOS, iako je dvostruki rezultat u korist Cosmosa ( 6:3) Žrnovo je rezultatski vrlo dobro pratilo pobjednika, i tek kod rezultata 4:3 bez ijednog pričuvnog igrača nisu mogli imati povoljniji rezultat.

Derbi lige i općine Orebić, istoimeni prvoplasirani klub lako je i visokom gol razlikom 9 : 0 pobijedio Viganj. Zbog neparnog broja ekipa u ovom je kolu Pupnat bio bez protivnika.

OREBIĆ je na tablici s 13 bodova vjerojatno i prvak prvog dijela natjecanja s 13 osvojenih bodova i solidnom gol razlikom 23:5.COSMOS se vraća gdje mu je i mjesto, u vrhu tablice su drugi s 9 bodova (15:13).Treći je PUPNAT (11:9) sa 7 bodova. Lumbarda ( (15:7) i Viganj (12:16) imaju po 6 bodova. Šesti su Omladinci (10:18) sa 3 boda. Na začelju je i dalje Žrnovo ((7:25) bez bodova.

Slijedeće ŠESTO kolo će se igrati vjerojatno u četvrtak (10.prosinca,2009),jer dan poslije započinje Božićni turnir.

U ŠESTOM kolu igraju : VIGANJ – LUMBARDA, OREBIĆ-COSMOS,PUPNAT – OMLADINCI.

U ovom je kolu ŽRNOVO bez protivnika.

Niko Perić

Pošalji dalje:

2 komentara “Odigrano peto kolo Lige veterana

  1. ivan (Uredi)

    Zasto nisu objavljeni rezultati 6. i 7. zadnjeg kola? Da znamo koji je konacni poredak

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.