Obavijest suradnicima – privatnim iznajmljivačima

Poštovani posjetitelji i suradnici,

iKorcula.NET i Kantun Tours združili su snage da bi podigli kvalitetu kako same web stranice iKorcula.NET tako i kvalitetu prezentacije turističkog smještaja na našem području.

Ovim promjenama uvodi se i nov način suradnje sa privatnim iznajmljivačima. Oglašavanje se neće naplaćivati iznajmljivačima, ali na oglasima neće biti istaknuti podaci o vlasniku smještaja, već će svi upiti biti usmjereni na turističku agenciju Kantun Tours.

Kantun Tours će voditi brigu o aktualiziranju oglasa, prezentaciji usluge na turističkom tržištu, korespondenciju sa potencijalnim gostima,ulaganje u promiđbu na internetu itd.

Za svoje usluge Kantun Tours će uzimati 10% od izvršene usluge.

Da biste nastavili suradnju s Kantun Tours-om trebamo napraviti sljedeće:

1. Potpisati ugovor o suradnji, tj. o posredovanju kod iznajmljivanja smještajnih jedinica
2. Priložiti rješenje od nadležnih organa za kategorizaciju svih smještajnih jedinica
3. Dogovoriti cjenik kojeg ćemo se svi pridržavati
4. Dostaviti kvalitetne fotografije smještajnih jedinica, sa kratkim opisom sadržaja (kao na aktualnoj-novoj prezentaciji na ovim stranicama)
5.Tokom sljedećih nekoliko sedmica obilazak smještajnih jedinica od strane predstavnika Kantun Tours-a

Sa vlasnicima smještajnih jedinica koje ne zadovoljavaju kvalitetu smještaja koju želimo promovirati neće biti moguće ostvariti suradnju.

Svima koji su već platili oglašavanje (na staroj stranici), a vremenski oglas još nije istekao, a ne žele nastaviti suradnju pod novim uvjetima, neiskorišteni dio uplate bit će vraćen.

Vremena kada su sunce i more bili glavni adut u korčulanskoj turističkoj ponudi davno su prošla.

Vjerujemo da na ovoj način možemo podignuti kvalitetu prezentacije smještaja na našim internet stranicama, te poboljšati kvalitetu turističke usluge na našem području.

Sve informacije na info@kantun-tours.com

Srdačan pozdrav
Ivan Andrijić
Kantun tours

Pošalji dalje: