PORUKA SADAŠNJON VLADI OD MAŠKARA

PORUKA SADAŠNJON VLADI OD MAŠKARA

E ma ni jedan,ma ni jedna Korčulanka vanka našega mista, nisu dali „abada zdruca „ , na ovo moje htjenje, da se naša Korčulanska maškarana tragedija, promini na boje.

Jeli ovo sve govori??!

Jeli vridno za nas malo što je ostalo slat više ovakove priloge i trudit se išta prominit, da se sjetimo kako je nekad bilo?

Ja mislin da ne, neka mi je bilo i teško progovorit ovo. A možda se triba i ovo reč!

Vlada od maškara u Korčuli je u aboliciji, baren oni dil što se veza za kapitul od države i više ne doprinosi , napretku svoga mista. Ma ne gremo svi mi na skijanje, di tamo dil od vlade gre, a ni rukomet što nas veže ope za vladu, svi ne gledamo.

U našen mistu je KRNOVAL, maškarada!!

Preuzeli su sve od nas.Tradiciju, običaje i musur od bure i žmul vina!

Godite vlado od maškara uz „kulen i kobasice“ i pivajte onu…. „POPEVKE SAM SLAGAL I VROŽICE BRAL….“ a mi ćemo vas pamtit po onemu, što niste učinili u vrime koje ste „dobili“ od nas.

Nalojajte skije, naoštrite slike, gledajte život i godite spike!!

Meni svaku godinu pošajite pozivnicu, da dođen na dogovor u vladu od maškara poradi organizacije i molite Boga.. da ne dođen!

Ja vas razumin i opraštan. Ni lako bit sin dugogodišnjeg branitelja od Krnovala pustih godina i ostat živ i netaknut!

Tonči Gatti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=TvBkVq1pV1E[/youtube]

Pošalji dalje:

5 komentara “PORUKA SADAŠNJON VLADI OD MAŠKARA

 1. brokin (Uredi)

  Nikomu više za ništa nije stalo!Niko više za Grad ne mari!
  Finili su ….”Mare bali….”!!!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Juba (Uredi)

  Ma neće se ništa prominit ako se bude samo pisalo i govorilo o tome kako ne vaja… Svi se samo žalimo a niko ništa ne čini da bi se štogo i prominilo… Triba ima voje! Reče se da ako propadu običaji da će propast i selo… Ma je li to stvarno znači da je Korčula propala? Možda neman puno godina, možda san blesava i naivna ali ja to odbijan virovat! AJDE JUDI, MOVIMO SE!!!! UČINIMO ŠTOGO ZA NAS I OVI LIPI GRAD!!!!! Ne smimo dopusti da korčulanski lipi običaju padu u zaborav… Pričala je meni nona a i mater i otac kako je užalo bi lipo. Gledala san i snimak od dunda Tončija od maškara… Ma bi je čovik na čoviku. Judi su uživali i zabavjali se…
  Ajde, možda se je sve to zaboravilo… Ali ko nan brani da oživimo našu lipu Korčulu i stvorimo naša lipa sjećanja? Nešto što ćemo priča svojoj dici i svojin unucima… A ko zna, možda tako i zaboravimo na ove niske temperature i ovu grubu buru! Kad se male ruke slože sve se može, sve se može… 😉

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Replay (Uredi)

  Jube sve to lipo stoji ma kad ni prostora…liburna je bila idealna za takve stvari…..

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Juba (Uredi)

  Ma oli se ta nesritna Liburna ne bi opeta mogla vrati u funkciju? Najboji prostor u centru grada propada… Ni mi nimalo jasno! Tuga mi je uopće prolazit tamo…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.