Lijepa Dubrovkinja na skijanju s Nikolom Grbinom

Nije mi lako biti paparazzo, da bih otkrivao ili pokrivao veći dio intime poznatijih osoba. Ali ovih dana sam oprostio sam sebi, pa zašto ne bi pokušao, materijala ima, iako je zima.

Lakše je ljeti snimiti i napisati Djevojke u ljetnim haljinama volim.

Volili smo ih i mi gledati u Korčuli. Sjetih se prošlog ljeta one svjetske scene i projekta KO inspirira. I stvarno su nas inspirirali, između ostalih Stanka Arbanasin se proslavila snimajući za potrebe projekta KO inspirira i draguljara Viktora Skelete. Sa fotografijama je bila oduševljena i naša najpoznatija manekenka Kristina Šalinović te je jednu fotografiju objavila kod sebe na blogu http://kristinasalinovic.tumblr.com/post/16633599000/tell-me-a-story-about i tako na najbolji način prezentirala dva modna Dubrovnika. Uz spomenuti tu je reklama za Dubrovnik u malom ili u velikom stilu ljepotu Korčule.

I sada u sred zime, pitamo se di je to ime Stanka Arbanasin. I evo odgovora: Prije par dana javlja mi se prijateljica = Niko ovega lita si piso o tome što je naša Stanka Arbanasin snimila za potrebe projekta KO inspirira i draguljara Viktora Skelete. Evo Vam šaljem vijest o našoj lijepoj sugrađanki.

Stanka se trenutno nalazi na skijanju u švicarskim alpama, St.Moritz sa svojim dugogodišnjim prijateljem Nikolom Grbinom.

I ja Nikola ću poručiti svom mlađem imenjaku Neka Vas čuva Sveti Nikola.  

Niko Perić

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Lijepa Dubrovkinja na skijanju s Nikolom Grbinom

  1. Smrkinić (Uredi)

    Moj dragi šjor Niko, bilo je i drugih načina, ali u svakom slučaju sve putnike neka čuva naš Sveti Nikola.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.