9. sjednica Gradskog vijeća

U ponedjeljak 28. prosinca u 18 sati sazvana je 9. sjednica Gradskog vijeća sa 11. točaka dnevnog reda.

Vijećnike čeka težak posao sa rebalansom proračuna za 2009. i sa novim Proračunom Grada Korčule za 2010.

Uz financije Grada, na dnevnom redu su i: „Odluka o osnivanju Savjeta mladih Grada Korčule“, „Odluka o agrotehničkim mjerama na poljoprivrednom zemljištu, mjerama za uređivanje i održavanje poljoprivrednih rudina te mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu“, „Plan evakuacije i zbrinjavanja turista za područje Grada Korčule“, „Analiza stanja sustava zaštite i spašavanja na području Grada Korčule“, „Smjernice za organizaciju i razvoj sustava zaštite i spašavanja na području Grada Korčule u 2010. godini“, „Zahtjev Centra za kulturu Korčula za davanje prethodne suglasnosti na (novi) Statut Centra za kulturu Korčula“ i „Pismo namjere OTP banke d.d. o dogradnji Doma kulture s prizemnim objektom“.

Posljednja točka vezana uz dogradnju Doma kulture vjerojatno će privući znatniju pažnju javnosti s obzirom da se radi o dogradnji Doma kulture prizemnim objektom površine oko 200m2 koji bi Grad izgradio te unajmio OTP banci. Preciznije, objekt bi se izgradio na teresi“ pored ulaza u kino i pored drvenog broda „Bounty“.

Kompletni materijal za predstojeću sjednicu možete pogledati na linku: http://www.korcula.hr/1171/poziv-za-9-sjednicu-gradskog-vijeca-grada-korcule/

T. Andrijić

Pošalji dalje: