Blaćaninu zabranjeno vidjeti svoju bebu zbog Severine

Kako piše portal novilist.hr, Korčulanin Edi Bosnić, koji je želio posjetiti svoju suprugu u splitskom rodilištu, neugodno se iznenadio kad su njegovu molbu odbili s objašnjenjem kako je to nemoguće s obzirom da se na tom istom katu nalazi trudnica Severina Vučković.

– Došao sam u Split, u rodilište, u četvrtak oko 11 sati i na porti  zamolio da me puste kod Željke, barem nakratko, budući da nikako u vrijeme posjeta, od pola pet do pola šest poslijepodne, tamo nisam mogao biti. Zadnji trajekt za Korčulu kreće iz Splita u 15 sati, sat prije toga katamaran, i to je to. Da bih ja, otočanin, ženu vidio u vrijeme posjeta, morao bih prespavati u Splitu, zato sam na porti zamolio da me puste prije, nakratko. Čovjek me nije puštao, kaže, ne smije, a nakon mog inzistiranja da nazove nekog nadležnog, učinio je to i kazao mi kako iz ureda glavne sestre poručuju da bi me inače, u drugim okolnostima, pustili, ili da mi je žena na bilo kojem drugom odjelu, no na drugi kat ne mogu jer je ‘tamo Severina’ – govori Bosnić.

– To me razbjesnilo, jer znam da je Severinin zaručnik dolazio, i dolazi, u bilo koje doba, a ja, zato što sam običan muž obične žene, ne mogu. Ljut i ogorčen, sjeo sam na trajekt u tri popodne i vratio se kući u Blato – kazao je Edi koji se u rodilište opet vratio jučer, u petak, kad je Željka s bebom iz rodilišta otpuštena, i odvezao ih kući, gdje ih čekaju i dvogodišnje blizankinje.

– Nije problem trošak koji je bačen u vjetar, jer put do Splita i natrag košta, nije problem niti izgubljeno vrijeme, problem su  dvostruka pravila. Za slavne, i one koji to nisu. Da je u pitanju sigurnost, recimo, supruge predsjednika države, ovo bih možda i razumio, ali takav tretman pjevačke zvijezde, kojeg ona sama možda nije ni tražila, ne mogu shvatiti – istaknuo je Edi Bosnić.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Blaćaninu zabranjeno vidjeti svoju bebu zbog Severine

Komentari su zatvoreni.