Mladići krali po ugostiteljskim objektima

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da su 17-godišnjak i 18-godišnjak počinili kazneno djelo teške krađe, dok se jedan od njih dvojice također sumnjiči za još jednu krađu, priopćeno je iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Naime, utvrđeno je da su njih dvojica tijekom noći 4./5.veljače iz ugostiteljskog objekta u Korčuli otuđili 2 600 kuna i receiver za video nadzor, dok se 17-godišnjak također sumnjiči da je u vremenu od 3. do 8. ožujka iz drugog ugostiteljskog objekta otuđio oko 3 000 kuna.

Protiv 17-godišnjaka i 18-godišnjaka slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, ističe u priopćenju dubrovačka policija.

Pošalji dalje:

2 komentara “Mladići krali po ugostiteljskim objektima

  1. gojko (Uredi)

    Policija šuti i radi svoj posao na otkrivanju raznih kaznenih djela,ali su zakazale druge institucije koje bi trebale raditi svoj posao.Neka mi netko odgovovori gdje će se zaposliti tolika mladost,ako nema radnih mjesta,mjesto da se otvaraju radna mjesta i organiziraju sastanci sa našom mladeži da se vidi s kojim problemima se oni susreću i kako im pomoći,još nitko od svih stranaka nije organizirao sastanak s njima,a poslije se pojedinci bune izgubili smo izbore.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.