Počeo seminar za privatne iznajmljivače

U organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice Grada u subotu, 10. ožujka, održan je prvi u nizu tečajeva za privatne iznajmljivače soba i apartmana, izvijestila je Turistička zajednica Grada Dubrovnika. Program edukacije sadrži upoznavanje sa poslovnom psihologijom i komunikologijom, tečaj informatike prilagođene on line bookingu i prijavi gostiju putem interneta, poslovna korespodencija na engleskom i njemačkom jeziku i tehnika suvremenog uređenja sobe i apartmana.

Besplatni tečajevi su organizirani s namjerom podizanja kvalitete ponude u privatnom smještaju u gradu Dubrovniku i već treću godinu organizira ih TZ Grada u suradnji s Gradom Dubrovnikom. Seminaru se ove godine odazvalo pedesetak iznajmljivača soba i apartmana. Sljedeće subote, 17. ožujka u 9 sati u Osnovnoj školi Ivana Gundulića u Gružu seminar nastavlja s radom.

Seminar traje 12 školskih sati i nakon završetka bit će dodijeljena uvjerenja o uspješno završenom tečaju. Predavači su profesorica Vera Škerlj, Mirjana Maras glavna domaćica hotela Excelsior i Lukša Lucianović. Seminaru je bio nazočan pročelnik za gospodarstvo i turizam Grada Milan Perić , Siniša Žakula iz TZ Grada i Božo Burić, predstavnik privatnih iznajmljivača, stoji u priopćenju iz TZ Grada Dubrovnika

Dubrovački Vijesnik

Pošalji dalje:

3 komentara “Počeo seminar za privatne iznajmljivače

  1. gojko (Uredi)

    Dubrovnik ima već ustaljenu i dobro organiziranu suradnju TZ-e i privatnih iznajmljivača,a mi nemamo ništa niti je ikoga briga za takvu suradnju,svak se snalazi kako zna i umije da si popuni svoje kapacitete.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.