Krenuo Uskršnji u Žrnovu

ŽRNOVO – Počeo je tradicionalni malonogometni Uskršnji turnir u Žrnovu, u organizaciji MNK Žrnovo. Prvog dana je bio vrlo dobar odaziv gledaoca, oko 100-tinjak, ali organizator očekuje i veću posjećenost kako turnir bude išao prema završnici.

Turnir su otvorili juniori Žrnova pod nazivom Žrnovo II., koji su igrali protiv mnogo iskusnije ekipe Pošip Čara i izgubili 8:1. Očekivano, neiskustvo i trema mladih igrača Žrnova II. su učinili svoje, ali na momente su djelovali dobro i ipak su pokazali u nekoliko akcija ono što su naučili na treninzima pod vodstvom Armana Marelića. Ždrijeb ih nije mazio, ali ipak se očekuje da zaigraju bolje i opuštenije protiv ekipe Nektur Blato u sljedećem kolu.

Prvog dana smo prisustvovali i jakom derbiju igrača Torcide Korčula i MNK Korčula koji su priredili vrlo dobru utakmicu sa dosta prilika. Rezultat je lako mogao biti i drukčiji, ali na kraju pobjeda ekipe Torcida Korčula od 2:0. Ova grupa je ujedno i najjača, budući je treća ekipa u njoj Sv. Anton, pa sa zanimanjem očekujemo koje će dvije ekipe izboriti plasman dalje.

Posljednju utakmicu su odigrali MNK Žrnovo i MNK Lumbarda gdje je iznenađujuće slavila pomlađena ekipa MNK Lumbarda sa 2:0. Žrnovo će svoju šansu tražiti u sljedećem kolu protiv Pupnata, dakle očekujemo pravi derbi susjednih sela.

RASPORED – PDF

Pošalji dalje: