Dobroslavić: Vi ste naši najbolji promotori

Sanju Jovanović, Mihovila Španju i Marija Todorovića primili su danas župan Nikola Dobroslavić i dožupan Frano Skokandić. Trojici plivača čelnici županije čestitali su na vrhunskim sportskim rezultatima na svjetskim i europskim prvenstvima te Mediteranskim igrama.

– Vi ste najbolji promotori Grada, Županije te Hrvatske u svijetu – kazao je Dobroslavić te zaželio plivačkom trojcu puno uspjeha i u 2010. godini.

– Hvala Vam što cijenite naše rezultate – zahvalio je Španja.

– Svijet broji šest milijardi ljudi, a biti najbolji na svijetu u bilo čemu nije mala stvar – dodao je najbolji hrvatski plivač s invalidnošću, koji je 2009. godine osvojio čak osam medalja, po četiri na Europskom prvenstvu u velikim bazenima u Rejkyaviku te na Svjetskom prvenstvu u malim bazenima u Rio de Janeiru. Na oba natjecanja uzeo je po dvije zlatne i dvije srebrne medalje.

Sanja je na Mediteranskim igrama osvojila broncu a na Europskom prvenstvu malim bazenima zlato i srebro. Todorović, zlatni na Mediteranskim igrama, je na EP-u u malim bazenima uzeo srebro sa štafetom.

– Ostao je dojam kako smo mogli i bolje, ali ispred su bili samo Francuzi, a iza nas svi ostali, jedni Rusi, Nijemci, Talijani… Inače, za razliku od Sanje i Miha ja sam otišao u Zagreb. Zbog uvjeta sam morao otići iz Korčule, ali se nadam kako će se realizirati projekt izgradnje zimskog bazena te kako će i Korčula sutra imati uvjete za rad vaterpolista i plivača – istaknuo je Todorović.

– Podupiremo taj projekt. Nema nikakvih najava kako će se odustati od toga, a kad je tako za 16 mjeseci bi bazen trebao biti izgrađen – kazao je župan Dobroslavić i dožupan Skokandić.

– Svugdje je borba za termine. Miho i ja nemamo takvih problema, imamo svoju prugu za trening, a to nije slučaj u drugim sredinama. Dakle, imamo uvjete za rad, a nadam se kako će to sutra u Korčuli imati i Mario – istaknula je Sanja Jovanović.

Tonči Vlašić

KOLIKO JE SATI?

Župan Dobroslavić je regalo Sanji Jovanović sat, isto tako i Todoroviću, a Španja, koji je od župana nagrađen satom na jednom od prethodnih prijema ovaj put je dobio lančić…

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Dobroslavić: Vi ste naši najbolji promotori

  1. cipal (Uredi)

    Lipo da je župan “regalo” sportaše. Ali budimo realni, oni su dobro plaćeni i oni sami mogu kupit satove. Mislim da bi bilo pametnije i potrebnije regalati vrhunske studente i učenike slabije imovinske situacije. Ali…to ne bi bilo medijski i populistički uspješno

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.