Očišćene Banje !

Skupina građana-volontera zasukala je rukave, i uz dobro raspoloženje  očistila gradsku plažu Banje, kad nitko drugi neće.

    

    

Svaka čast !

Sada je na nadležnima da se konačno  pronađe način da se Banje dovede na nivo ljepote, značaja i kvalitete koje su nekad imale.

I.A.

Pošalji dalje:

6 komentara “Očišćene Banje !

 1. mmomo (Uredi)

  Ma uzalud vam trudi mili moji, kad će nakon par godina bit ope ruglo grada.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. sandra (Uredi)

  Točno da će ako se redovito ne održava opet bit nered, ali bez obzira na to za svaku je pohvalu to što su se građani sami organizirali i pokrenuli volonterski duh naroda. Velika je snaga u nama samima i Banje mogu biti samo startna točka za volonterski rad, akcije i snagu naroda, potrebna je samo kritična brojka potrebna za akciju da uljepšamo vlastiti grad i sredinu u kojoj živimo. Sve velike i zrele demokracije na svijetu (kakva nažalost naša još nije),funkcioniraju u velikom dijelu na volonterskom, vaninstitucionalnom sektoru koji se održava iz kreativnosti i energije ljudi. Dobro je činiti dobro!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. maslačak (Uredi)

  AKCIJA ZA POHVALU!
  JEL SRAMOTA DA U GRADU NEMA NI 3 KANTE ZA SMEĆE,JEL SRAMOTA DA SE KRUPNIJE SMEĆE POČELO ODLAGAT NA ISTOČNO RIVU I DOLE ISPOD OTP BANKE KRAJ ONOG PARKA?! TO NAM POSTAJE NORMALNO DOK STRANCI SLIKAVAJU I NEVJERUJU DA SE SMEĆE SAMO BACI NA ULICU U SAMOM CENTRU GRADA NA NJIHOVE OČI JER SE JEDNOSTAVNO NEMA DI BACIT TO SMEĆE,PA DI TO IMA U SVITUUUU?!?!
  ČEMU UOPĆE SLUŽE NAŠI KOMUNALCI,JEL UOPĆE VIDE TAJ PROBLEM ILI ĆEMO CILO LITO BIT NOVA KOKOJEVICA?!?!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.