KPK emailovi na oglasnim pločama

Na oglasnim pločama u Korčuli jučer su postavljena dva emaila sa očitom namjerom da se sadržajem upozna javnost. Kako su i nama poslani objavljujemo ih u izvornom obliku.

T.A.

From: plivaci kpk
To: korculanski.plivacki.klub@du.t-com.hr
Sent: Thursday, April 12, 2012 9:02 PM
Subject: Pismo upravi Korčulanskog plivačkog kluba

Poštovana upravo,

odlučili smo vam se obratiti kako bi Vam pokušali objasniti kako se mi osjećamo nakon što smo saznali uvjete odlaska na ovogodišnje zimsko b-prvenstvo. Među nama su plivači koji u ovome klubu treniraju i njegove boje brane, već 10 godina. Naša ključna natjecanja za koja smo vrijedno trenirali cijelu godinu su ljetna i zimska b-prvenstva. Ovo je, nažalost, prvi put da nećemo nastupiti.

Razlog je naravno, kao i sve ovih dana, novac. Nama je jasno u kojim teškim vremenima živimo, ali smatramo da je organizacija ovog najvažnijeg natjecanja, kako za nas, tako i za klub, trebala započeti puno ranije. Probajte zamisliti kako se mi osjećamo. Na natjecanju na kojem nastupaju klubovi koji također nemaju uvjete za zimski rad u bazenu, mi osvajamo postolja u svim disciplinama i kategorijama. Dio tih klubova ipak treniraju kroz zimu, dok mi ove godine nismo išli ni na pripreme, iz istih razloga.

Razočarani smo i žalosni, a dugo smo se trudili, radili i trenirali za ovo natjecanje.
Kada bi shvatili koliko nam je ovo važno, sigurno biste se više potrudili da nam to omogućite.

Vaši nezadovoljni plivači.

—————————————————————————— ——————————————————————————

From: Fabris
To: andreatedeschi
Cc: Dalibor Antunovic ; Hrvoje bilis ; KPK Korcula ; Lovro Krstulovic ; Marko MAKI Skokandic ; Milan Grbin ; Milan MIKI Vojinovic ; Vjeran Filippi
Sent: Friday, April 13, 2012 9:15 AM
Subject: Reagiranje na mail plivača.

Dragi članovi I.O. KPK,

Osijećam potrebu napisati dvi riči povodom zaprimljenog maila naših plivača.
Znam da ću ovim pisanjem oduzimati vaše dragocjeno vrijeme koje vi imate potrebu posvetiti boljem funkcioniranju Kluba.
Ovo će biti prvi puta u zadnjih pet godina da naši plivači neće nastupiti na zimskom B-prvenstvu Hrvatske. Razlog ne odlasku naših plivača na B-prvenstvo Hrvatske nije nemogućnost roditelja da podmire troškove takmičenja nego sustavno omalovažavanje tog takmičenja od strane pojedinih članova izvršnog odbora, a ponajviše člana izvršnog odbora zaduženog za plivanje.

Isto tako treba reći da je prilikom prijašnjih B-prvenstava Hrvatske bilo problema pri financiranju troškova ali isto tako u IO Kluba bilo je vise “SLOGE”. Manje su se gledali osobni interesi a više interesi djece i Kluba.
Moje mišljenje je, a isto sam rekao i na IO Kluba, da se htjelo moglo se ići na takmičenje.
Od utorka 10.04.2012.na računu Kluba imamo 10000 kuna. To je i više nego DOVOLJNO  da se podmire troškovi  takmičenja.

Gospodo, ponavljam kod vas jednostavno nije bilo volje da se taj korak napravi.
Možda vam je cilj pokazati javnosti kako Klub ne funkcionira ali na štetu naših plivača.
Vjerujem kako če Korčulanska javnost, a i šire, vidjeti USKORO gdje je problem.
Eto toliko dragi članovi IO Kluba, oprostite na smetnji i nastavite sa “promjenama statuta”,upisom članstva, određivanjem prioriteta(Triatlon Marko Polo,Igre otoka svijeta,Jadranske igre) te prikupljanjem sredstava za proslavu otvaranja  Zatvorenog bazena.

Pozdrav
Nikša Fabris član IO KPK.
Na znanje:

Roditeljima
Građanima Grada Korčule

Pošalji dalje:

2 komentara “KPK emailovi na oglasnim pločama

 1. spas_korcule (Uredi)

  Žalosno je da plivaci nisu mogli nastupat na B – prvenstvo Hrv u Splitu, ali razlog tomu je uprava tj IO KPK koja ” toliko puno radi ” da neznaju otkud bi krenuli od silnog posla a fala bogu ima ga jer uskoro dolazi bazen i to zatvoreni a i krece ljetna sezona na KPK-u i to sve triba pripremit,a mislin da to nije lagana stvar,a tko misli da je lagano malo se …..
  Zalosno da se da djecu mora ispastat a oni nisu kriva.
  Citajuci mail koji je napisao NIska Fabris da unutar clanova IO KPK ima pojedinih interesa vjerovatno je tocna cinjenica ( ima vise primjera ) primjer broj 1. Da se u zadnjih par sezona vise ulaze u vaterpolo a plivanje se stavlja sastrane.Mislin da triba ulagat isto i u plivanje i vaterpolo da se KPK vrati na staro mjesto kako je bilo i prije jer sad ce bit mogucnosti otvaranjem zimskog bazena.Mogli ste i samo vidit da se prosle godine donilo cak 5 ili 6 igraca iz vani,a da nazalost se gube pravi korculani unutar prve ekipa vaterpola, izuzatk nekih korculana koji su igrali.
  O ovoj temi se ima podsta pricat.
  Sportski pozdrav

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Zakrjan (Uredi)

  E Korčulo moja,i oko ovog ćete se uspit pokarat!?
  A zašto bazen već nije gotov?
  A zato…

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.