Prema službenom popisu KPK ima samo 44 člana

Prateći ovih dana živu aktivnost oko KPK, te čitajući poruku plivača upravi kluba i jedini odgovor plivačima od strane bivšeg predsjednika, moram priznat da mi puno toga nije jasno.

Pretpostavljam da su aktivni natjecatelji u klubu radi uprave, a ne uprava radi njih. S obzirom da se ovih dana mijenjaju i dodavaju članci u Statut kluba i da se za par dana opet održava izvanredna skupština a koja će se vjerojatno ponavljati dok se sve ne riješi na zadovoljstvo nekolicine, listam popis članova KPK i opet mi ništa nije jasno.

Popis članova kluba, njih samo 44, ne mogu vjerovat da ih klub ima samo toliko. Koliko sam ja upoznat sa statutom KPK člana skupštine se briše iz registra samo u slučaju smrti. Zadnji mjesec dana me nije bilo u Korčuli zbog zdravstvenih problema, ali fala Bogu nisan umri, tako da mi nije jasno kad sam i kako izbrisan iz registra članstva?

Ako mi netko tko je upućen u problematiku može objasniti zašto me nema na popisu članstva i kako i na koji način se ponovo postaje član kluba bio bi mu zahvalan.

S poštovanjem
Velebit Veršić
bivši vaterpolist i član KPK

Pošalji dalje:

4 komentara “Prema službenom popisu KPK ima samo 44 člana

 1. Tino Andrijić (Uredi)

  Da ne pišem novi članak komentirat ću ispod ovog.

  KPK je svoje obavijesti o tome da je u ponedjeljak Izborna skupština i obavijest da je u tijeku upis novih članova poslao svim lokalnim internet medijima osim nama.

  Siguran sam da smo izostavljeni namjerno jer je postalo poznato da su Uredu državne uprave u Korčuli – Službi za opću upravu i društvene djelatnosti ispostavljeni falsificirani dokumenti vezani uz rad Skupštine održane 29.2.2012. (to Ured državne uprave ignorira).

  Na ovom smo portalu proteklih godina objavili (naravno besplatno) cca 20-30 tekstova (a drugi portali ni 10% toga), vijesti i obavijesti koje se tiču našeg KPK (jer nam nije bilo u planu objavljivati članke o vaterpolu u Zenici) pa je ovo očigledno situacija u kojoj iKorcula.NET nije poželjan medij.

  Sigurno nije pripomoglo ni što smo objavili 15.4.2012. email poruke koje su se našle na oglasnim tablama po Korčuli (http://ikorcula.net/14505-kpk-emailovi-na-plokati/).

  Tino Andrijić

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. mate (Uredi)

  A šta reć … ako Vele ni (počasni) član KPK-a , onda im ni novi bazen neće pomoć u ovoj sramoti.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. kongul (Uredi)

  isto san tako i ja siguran da si nas ti izostavlja namjerno, a i daje ces, jeli tako,,

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Trepoca (Uredi)

  Vjerojatno postoji pozadina ove nesloge u KPK. Ko ce nam je prezentirat?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.