Održan prvi dio skupštine KPK

Skupština KPK - Foto: T. Andrijić

Danas je u Gradskoj vijećnici u Korčuli u 19 sati održana veoma posjećena Izvanredna skupština Korčulanskog plivačkog kluba koja je prekinuta nakon nešto više od dva sata rada. Na skupštini se žustro raspravljalo o radu kluba u proteklom periodu kao i o događajima u klubu koji su se zbili od skupštine održane 29.2.2012. pa do danas.

Članovi skupštine ipak su uspješno usvojili novi Statut kluba kojim se bitno mijenja dosadašnji izbor predsjednika kluba i članova izvršnog odbora na način da skupština bira predsjednika koji predlaže sastav izvršnog odbora koji se onda bira u paketu.

Sjednica je nastavljena u mirnijem tonu pa je s obzirom na bitne izmjene načina izbora predsjednika i vodstva kluba, jednoglasno odlučeno da se skupština prekine i nastavi 3. svibnja u 19 sati, kako bi se svima omogućilo kandidiranje pod jednakim uvjetima.

Također, napravljene su manje izmjene po pitanju kategorija članova pa novi statut sada predviđa kategorije: aktivni, redovni, počasni odnosno zaslužni i pomažući član.

T. Andrijić

Pošalji dalje: