Peticija za izgradnju Pelješkog mosta

DUBROVNIK – Inicijativni odbor Udruge Pelješki most će sutra, u srijedu, 25. travnja 2012. u 11 sati, na mostu od Ploča, ulica Sv. Dominika bb u Dubrovniku, predstaviti web-stranicu na kojoj se može potpisati peticija ZA izgradnju Pelješkog mosta.

U Inicijativni odbor udruge su: dr. sc. Vinicije Lupis, dr. sc. Mirna Batistić i prof. dr. sc. Nenad Jasprica, a sve podatke možete naći na web stranici  (http://zapeljeskimost.net/).

DV

Pošalji dalje:

6 komentara “Peticija za izgradnju Pelješkog mosta

 1. Željko Radovan (Uredi)

  Ovu peticuju “za pelješki most” valjalo bi potpisati od svih žitelja dubrovačkog kraja. Ako bude većina potpisala neće nitko smjeti reći da se nije znalo o ovoj volji naroda, jer iz naroda izlazi sva snaga upravljanja. Peticija je sila kojom se želi apostrofirati da nitko ne smije biti zaboravljen, zapostavljen ili ugrožen. Učinimo dakle sve što je u sveopćom moći da ova peticija uspije.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. kukumica (Uredi)

  Tocno nitko ne treba biti ‘zaboravljen, zapostavljen ili ugrožen’. Ja sam realist, dosta mi je prodavaca magle. Dajte mi sto prije taj put, sto prije dobar brzi trajekt, sto prije hidroavion, vise brzih katamaranskih linija i dajte mi to po narodnoj cijeni i prestanite me vise daviti s tim mostom protiv koga nemam nista ali ga niko za sve ove godine nije podigao i adijo!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Zakrjan (Uredi)

  Kukumica,imaš pravo! Taj most je ka sveti gral,ka triba nam a niko ne zna zašto?
  A kad vidin di živimo i kako činimo,strah me da bi bija zatvoren i za śiloko i za buru,a bogami i za bonacu.
  Najboje zvat Juru Radića,taj zna namistit most,ili kojeg zubara,oni isto činu mostove,tako sam bar čuja.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. Carmina Burana (Uredi)

  Zasto nam triba most? Ja neznam jeli iko od vas prelazio granicu preko Neuma po liti za poc iz Hrvatske u Hrvatsku??? Toplo vam preporucujem da to napravite pa cete vidit zasto nam triba most. A ako vas prakticni razlozi poput voznje od 5 km/h u koloni radi zastoja na dvije granice ne zabrinjavaju onda bi nam svima trebao bit cilj da konacno povezemo jug sa ostatkom drzave i na taj nacin stvorimo jednu cjelinu. Nemam nista protiv auto-ceste, dapace,neka je izgrade sto prije ali mi smeta taj famozni koridor preko BiH.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.