Projektni dan u OŠ Petra Kanavelića Korčula


Danas smo putovali kroz vrijeme. Bez vremeplova. Imali smo dan bez školskog zvona – projektni dan koji smo nazvali „Moj grad u vremenu“. Nastavnici su nam ponudili čak 31 projekt, a mi smo mogli birati onaj koji bi željeli istraživati. Svi učenici su bili uključeni – u centralnoj i u područnim školama.

Zamišljali smo Korčulu u budućnosti, istraživali smo prošlost, promjene u vremenu i poveznice kroz vrijeme. Pronašli smo kako je grad nekad izgledao, kako su izjavljivali ljubav, kako su kantali i činili slatko naši stari, kako su se igrali… Koga zanima više neka zaviri u letak.
A to smo mi – medijska grupa –  zabilježili za sve vas koji ćete doći na u kino salu „Liburna“ na prikaz našeg, drugog po redu, uspješno provedenog školskog projekta.

Budite strpljivi, javit ćemo vam se otprilike za dva tjedna.

C.T.

Pošalji dalje:

2 komentara “Projektni dan u OŠ Petra Kanavelića Korčula

  1. nikolašica (Uredi)

    Svaka čast,zadovoljna djeca najviša su nagrada svih naših truda. Znati više o bilo kojem dijelu naše povijesti ,tradicije potrebno je svima nama. Jedva čekam predstavljanje. Znam da će biti dobro. Vjerujem u Vas i od srca čestitam.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. Henrieta (Uredi)

    Velike čestitke učenicima i učiteljima na tako lijepo organiziranoj projektnoj nastavi.Posebno mi se i profesionalno ali i privatno sviđa ideja za takvim temama kao što je njegovanje tradicije i razmišljanje i stvaranje novih ideja za buducnost Korčule.Imamo velike potencijale koje smo nasljedili iz prošlosti ali su nam potrebni novi mladi i obrazovani ljudi koji će znati spojiti prošlost i budućnost s novim idejama ne opterečeni politikom već otvorenim umovima,maštom,kreativnošću i radom.Bravo djeco i velike čestitke školi koja je pokrenula takav projekt !Bilo bi jako pametno takve projekte registrirati i plasirati u EU.Konkurirati za fond koji je namjenjen za školstvo u RH.Puno pozdrava šalje vam jedna učiteljica iz Zagreba koja jako voli Korčulu!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.