Andrea Tedeschi nova predsjednica KPK

Jučer je u 19 sati u Gradskoj vijećnici održan nastavak Izvanredne skupštine Korčulanskog plivačkog kluba koja je, već smo pisali, započeta 23.4.2012. ali je zbog izmjena Statuta kojima se bitno promijenio način izbora predsjednika i članova izvršnog odbora (na način da skupština bira predsjednika koji predlaže sastav izvršnog odbora koji se bira u paketu sa predsjednikom) odlučeno da se skupština prekine i nastavi 3.5.2012.

Za predsjednicu KPK kandidirala se Andrea Tedeschi koja je predložila Izvršni odbor u sastavu: Vanja Vilović, Mišo Grbin, Milan Vojinović, Ivan Botica Škafo, Bojan Lozica i Lana Srhoj.

Pored nje, kandidirao se i Vjeran Filippi uz Izvršni odbor u sastavu: Hrvoje Biliš, Velebit Veršić, Perica Radonić, Nikša Fabris, Nadira Peručić i Adrijana Barčić.

Nakon provedenog tajnog glasovanja Andrea Tedeschi dobila je 27 glasova, Vjeran Filippi 26 dok su dva listića bila nevažeća pa je Andrea Tedeschi izabrana za predsjednicu KPK.

Prilikom predstavljanja programa rada i razvoja Kluba za naredne četiri godine, Andrea Tedeschi naglasila je, vjerojatno omaškom, kako preuzima klub u financijskom i organizacijskom rasulu jer su u novi Izvršni odbor na njen prijedlog izabrani dosadašnji članovi Izvršnog odbora zaduženi za plivačku i vaterpolo sekciju protekle četiri godine.

KPK nakon preko 80 godina povijesti skorim završetkom izgradnje bazena ulazi u novo važno razdoblje svog postojanja, uz nove znatno veće financijske i organizacijske izazove (a nadamo se i športske). Želimo mu daljnje velike pobjede!

T.A.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Andrea Tedeschi nova predsjednica KPK

Komentari su zatvoreni.