Korčulanski sportaši stigli na Sardiniju – sutra prva natjecanja

Korčulanski sportaši stigli na Sardiniju – sutra prva natjecanja

CAGLIARI –  U utorak kasno navečer korčulanski sportaši stigli su letom iz Splita preko Rima u Cagliari najveći grad Sardinije . Noćili smo svi u Hotelu ‘Idea’, a danas nakon što se obave akreditacije rasporediti će se u druge hotele u gradu prema sportovima. Sutra ujutro počinju i prva natjecanja. Od naših prvi startaju tenisači ,a svoje će protivnike znati tijekom današnjeg dana . Također sutra , ali poslijepodne na borilišta izlaze i naši atletičari i atletičarke. U disciplini bacanja kugle nastupiti će Nikolina Bosnić i Luka Sardelić , u trci 100 m  Ante Padovan i Ema Šeparović,  u skoku u dalja  Ante Padovan , dok će u utrci na 1500 metara trčati Hrvoje Žuvela.

Plivačice i plivača prve nastupe odraditi će  također u četvrtak poslijepodne, po rasporedu koji će se odrediti nakon današnjeg sastanka svih plivačkih delegacija.

Sutra navečer je također i Svečano otvaranje 16.Svjetskih otočkih igra na kojem će, među više od 1000 mladih sportaša iz 12 svjetskih otoka bit i njih 23 sa našeg korčulanskog škoja .

Nenad Kosović

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Korčulanski sportaši stigli na Sardiniju – sutra prva natjecanja

  1. sandra (Uredi)

    Sva sam se naježila od miline kad sam vidila pun bazen na Ekonomiji!
    Ma kvragu i novci i brige oko održavanja kad ga je milina vidit. Bit će plivaj praši i KPK i mi polupenzići (što će mo skidat kila i održavat zdravlje)
    Svaka čast!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.