Tomislav Nadilo osvojio srebrnu medalju!

  

Tomislav Nadilo osvojio srebrnu medalju!

CAGLIARI –  Zadovoljstvo mi je javiti sjajnu vijest sa Sardinije ! Naš atletičar s Tomislav Nadilo osvojio je srebrnu medalju na natjecanju u skoku u vis koje je upravo završeno. Tomislav je u konkurenciji deset skakača preskočio letvicu na  visini  od 1.70 m i osvojio srebrnu medalju –  prvu za otok Korčulu  na ovogodišnjim Igrama.. Naš skakač imao je istu visinu , ali i isti i  broj pokušaja kao i predstavnik Azorskog otočja pa je na ceremoniji dodijele medalja  i jednome i drugom uručena  srebrna medalja. Tomislav, inače učenik 8.razreda OŠ ”Blato”  , koji se  tek ove godine počeo baviti atletikom,  tako je nastavio tradiciji  osvajanja medalja koje su naši skakači u vis ostvarili na  prijašnjim  Igrama otoka svijeta . Podsjetimo da je na prethodnim Igrama u dva navrata Nikola Damjanović osvajao medalje u istoj disciplini.

Čestitke  Tomislavu i njegovim trenerima Gordani i Nenadu Šeparović na još jednom sjajnom rezultatu, još jednom  su jednom pokazali su atletičari bez dvojbe naši najuspješniji sportaši u svih dosadašnjih sedam nastupa otoka Korčule na Igrama.

Dok ovo javljam naši plivači i plivačice na drugom kraju grada imaju svoje zadnje nastupe , a njihove rezultate javit ću naknadno. Večera ćemo se svi skupa opet vidjeti na Ceremoniji zatvaranja Igara koja će se održati  kasno večeras ovdje na  Atletskom stadionu Rikardo Santoru gdje se inače i nalazi Press centar  i odakle vam se trenutno javljam.

Pozdrav  korčulanskom škoju sa Sardinije !

Tekst i foto : Nenad Kosović

Pošalji dalje: