Roko pobjednik Lina višebojca!

Lino višebojac je višegodišnji sportski projekt kojeg organiziraju Sportske novosti i Podravka pod pokroviteljstvom MOZS-a. Cilj projekta  je poticati razvoj školskog sporta, razvijati sportske navike u djece, te promicati pristojno ponašanje i kulturno navijanje na stadionima i na ostalim sportskim događajima. Sudjeluju učenici od petog do osmog razreda u 8 sportskih disciplina. Također se natječu i u pisanju  literarnih radova, a ovogodišnja tema je „Svijet po mom“. Na svako natjecanje dolaze vrhunski hrvatski sportaši i učenici ih imaju prilike upoznati. Idejni začetnik ovog projekta je proslavljeni Zvonimir Boban.

Nina Stanišić i Roko Tarle iz OŠ Petra Kanavelića ovaj su vikend u pratnji nastavnice Jakice Stanišić otputovali u Koprivnicu na finale Lina Višebojca.

Još u listopadu prošle godine u našoj školi se održao prvi krug natjecanja, a pobjednici su bili Borna Mažurana i Nina Stanišić iz 6.b. Kako je Borna kao svestrani sportaš išao na „Igre otoka“ na Sardiniju, pozvan je drugoplasirani Roko Tarle iz 8.b i na kraju ostvario najbolji rezultat i pobijedio!

Dvadeset i četiri cure i dječaka borili su se u petak u finalu. I Nina i Roko su izborili subotnje finale. U finalu su oboje bili super, a Roko najbolji! Pobjedničko postolje i pehar izborio je u napetom pripetavanju. Pobjednik za nagradu putuje na neki sportski događaj po izboru, Roko se nada posjetiti igrače Manchester Uniteda.

Čestitamo Nini i Roku, a vi u nedjelju navečer na Varaždinskoj TV (max tv kanal 806) u 20,00 sati pogledajte snimku i kupite Sportske novosti ovaj tjedan gdje će biti sve o finalu.

Iz Koprivnice vas pozdravljaju Nina, Roko i Jakica

 Jakica Stanišić

Pošalji dalje: