Drogu pronašli na obali mora, pa je prodavali

Korčulanska policija je nastaljajući kriminalističko istraživanje nezakonitog posjedovanja, preprodaje i omogućavanja uživanja droga na području otoka Korčule uhitila još šest muških osoba u dobi od 21 do 47 godina zbog  postajanja osnovane sumnje da su počinili kaznena djela iz oblasti zlouporabe droga.

Izvršenim pretragama stanova i drugih prostorija korisnika osumnjičenih pronađeno je ukupno 21,5 gr marihuane i 19 900 kuna, a pronađeni novac kako je utvrdila policija potječe od prethodne prodaje 6 kg marihuane za iznos od 20 000 kuna.

Nadalje, policija je utvrdila i da je navedena droga tijekom mjeseca studenog prošle godine pronađena na obali mora na području Smokvice. Drogu su osumnjičeni zadržali radi daljnje preprodaje izravno konzumentima ili preko posrednika, te su također istu davali na uživanje većem broju ovisnika s otoka Korčule. Osumnjičeni su uz kaznene prijave dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Dubrovniku. LP

Pošalji dalje:

3 komentara “Drogu pronašli na obali mora, pa je prodavali

 1. Mediaveli (Uredi)

  Ovemu oli ovon “LP” nisu sve koze na broju. Ovisnici o marihuani?!?!?! Kad san to ispripovidi mojon maški vrgla se je na škinu, počela se šapama mlatit po trbuhu i ni se po ure mogla frmat smijat.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. kukukumica (Uredi)

  Sto je je, marihuana ne pravi fizicku ovisnost. Za razliku od recimo duhana.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. kukumica2 (Uredi)

  Dunkle sto se tice maske ako se smijala tako znaci da se i ona nafumala,a sto se tice ovisnosti izaziva ovisnost ako ne virujes provaj je fumat misec,dva svaki dan pa ces vidit jeli izaziva ovisnost.P.S. osobno iskustvo

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.