Maškare!

U subotu se potvrdilo da maškare u Korčuli ne moraju bacila da nemaju nasljednika. Cila Moreška se movila od malih do starih i ko Cirkus arivala u Liburnu. Bilo je tu svakakvih faca: žena s bradom, sijamski blizanci, vježbačice, maloljetne plesačice, kuneji iz klobuka, manjafogi, pantomimičari i naravno klauni. Ni bilo koga ni bilo sve po redu od 7 do 77 godina ali ipak najviše je bilo mladjahnih što nas je duboko dirnulo i uli lo nadu da je maškara bilo i da če hi i bit. Osin cirkusa bilo je i drugih odličnih grupa ko naprimjer ZI-ZI-TOP , bonboni, gusari, vragulići i Elvis s nove televizije….

I puno lipih klauni. Mužika je oko 11 uri tajanstveno nestala, ostavila nas na cidilu i spasila stvar. DJ u osobi Branke Barčot je peuzela stvar u svoje ruke i mužika je treštala tuta forca cilu noč bez pauze do kozna koje ure. Svi su balali, ludali i mahnitali, niko se ni ni opi jer nisu imali kad pit.

U svakome slučaju Bonkulovići su kuntenti sve ide do sad po planu, a budući se jučer konačno ukaza i šjor Bojić sad bi vajalo bit i boje. U njegovoj odsutnosti sve je štimalo i ne virujemo da če u ovih još desetak dana štogo poć naopako, jerbo čemo ga u temu slučaju poslat nase odakle je i doša. Ušli smo u finiš i čeka ga puno posla ali virujemo da če sve dobro svršit.

Sljedeće maškare su u subotu na isto misto, paričaje se još ništo boje nego li je dosad bilo. Dojdite, tamo je boje nego doma. VIRUJTE NAN!!

Vaši Bonkulovići

Pošalji dalje: