Bazen je pun

Ka san prošle zime reka prijatelju u razgovoru o bazenu da me ništa ne pita jer se ionako tamo neću smit okupat, nasmija mi se. Ali, tako je to u nas. Triba mučat jer od govorancije nema koristi, a zamirit se ne isplati.

Sva dokazivanja o kršenjima zakona, namištanjima i već i za korčulanske prilike uobičajenim mućkama.. na kraju se obiju o glavu onom koji “puno pita”…

Ali sriča pa pogledan i druge lokalne portale pa san dozna da je bazen pun i u fazi testiranja tehničkih sustava, a da je planiran početak rada u deveti misec.

Neka, lipo je vidit i drago mi je …

Prinit ću tekst objavljen na korcula.net-u i korcula.hr-u i slike sa stranice ustanove ŠOK ma koliko se trudili mimoić ovu stranicu, a za se okupat uvik će mi ostat nikolaški Mandrač.

“Bazen je pun. Testiraju se sustavi filtriranja i grijanja. U narednih 30 dana se očekuje ishođenje uporabne dozvole. Veliko otvaranje i puštanje objekta u pogon se planira za početak rujna 2012. Tom prilikom ćemo organizirati sportski događaj dostojan otvaranja bazena, a do tada – na Banje. Za sve one koji ne mogu čekati, evo nekoliko fotografija.”

T. Andrijić

Pošalji dalje:

2 komentara “Bazen je pun

  1. strankinja (Uredi)

    Ooooo, zaista je lipo za vidit! To je vama potrebno za stvaranje i uzgajanje novih junaka plivanja i vaterpola! Čestitke!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. gojko (Uredi)

    Za svaku pohvalu i vrijeme je da je grad i KPK dobio ono što je trebalo napraviti prije 40 godina.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.