Mokra sudbina

Još 21. ožujka 2008. Grad je (nakon što je Liburna 6 godina bila u podzakupu) preuzeo objekt od bivšeg zakupoprimca tvrtke Enjoy&Dream d.o.o. Istog dana sastavljena je Izjava o primopredaji i sačinjen Popis inventara kojim Grad Korčula zadržava u posjedu sve zatečene pokretnine u Liburni.

Kako se Grad od tada (skoro dvije godine) odnosio prema inventaru dobro prikazuju prateće fotografije. Biljarski stol i kuhinjski elementi na fotografiji na tom se mjestu nalaze oko mjesec dana – baš ovih proteklih mjesec sunčanih dana.

Kao da fijasko sa „Talijanom“ (za koji još nitko nije snosio odgovornost) i golemi financijski gubici nisu bili dovoljni?

Zašto se dozvolilo da prije 2 godine preuzeti inventar postane manje vrijedan?

Bilo bi zaista zanimljivo usporediti Popis inventara iz ožujka 2008. sa trenutnom situacijom i provjeriti koliko je pokretnina uopće još u objektu? Koliko su pokretnine vrijedile tada a koliko vrijede danas?

Pošalji dalje:

5 komentara “Mokra sudbina

 1. runja (Uredi)

  Ma to san se i ja pitala!? Brige koga vidite i sami, pa što ti stol ni poša u Pupnat di igraju biljar, nego boje da propadne nego….i.t.d. Nema opravdanja za ovako ponašanje.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Dylan Dog (Uredi)

  E pa nemože stol sam u Pupnat.Al postavlja se pitanje ko je taj stol i ostali inventar izni vanka na kišu????
  Ha i ja pitam gluposti…
  U Korčuli vlada politika NEZAMJERANJA.Rezultat je da svako čini što ga voja i da za to niko neodgovara,a i neće.Jer da je to kojim slučajem vlasništvo onoga ko ga je izni sigurno nebi sta na kiši-a pođi tom nekom reč štogo poslat će te u P.M. i imaš neprijatelja do kraja života.
  Uostalom gradonačelnik smatra da najam za liburnu vridi 0 kn prima tome i inventar vridi 0 kn.
  Ma neka,oli je to prvo što smo upropastili,a kako smo se uputili neće bit ni zadnje.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Mediaveli (Uredi)

  Ispričavam se, moj komentar, zapravo pitanje Adminu o sudbini inventara Shatusha dospio je pod Morsku lisicu, pa ga ponavljam ovdje: Admine, pitanja o sudbini općinske imovine, čini mi se, najbolje je postaviti na Gradskom vijeću, zar ne?

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. korkyra (Uredi)

  ajde ne p……,svaka čast i gradu i organizatorima što su se ptrudili da učinu nešto za ovi grad.Ovu godinu je organizirano par velikih manifestacija koje do prin godinu dana nismo imali.Niko se ni sjeti da se pohvalu lipe stvari oko Liburne što su se događale u zadnjih dva miseca nego su svi sad veliki dušebrižnici za jedan razbijeni stol od biljara i dva elementa koja nisu u funkciji od 45.A autor teksta bi treba prvo vidit o čemu se radi pa onda piskarat gluposti.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. lumpar (Uredi)

  A li van je svima drago zabivat nos di van ni misto.Lipo uzmite svi kamere pa hote po gradu gledat falimente,a ima ih koliko hočete tako van neće bit dosadno, a imat če te onda što i napisat.Možete prvo počet slikavat i pisat natuknice oko svoje kuče ima i tamo sigurno koji falimenat, e tamo se nečete čapat jer vas ko nešto malo žuja ato ni lipo.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.