Viko ne viko Bez komentara javio se Niko

Tražilo se ili direktora TZ Grada Korčule, ili gradonačelnika, ili njegovog zamjenika, ili zamjenika od zamjenika da bi barem u ponoć, čestitali svima na Plokati Sretan završetak prvih šest mjeseci ove 2012.godine i Doček Novh šest mjeseci. Uz veliki trud i rezultat uspješnosti organizacije Korčulanskog Karnevalskog Kluba „Bonkulovići“, nažalost i on su bili tužni, kao i kćer jednog bogatog španjolca, koji je htio s gradonačelnikom dočekati ovu jedinstvenu svjetsku manifestaciju, i potrošiti malo više.

Bio bi red da je netko od TZ čestitao najpoznatijoj Uneskovoj maskiranoj grupi Halabijski zvončari iz Viškova, koji su zbog atraktivnih nastupa 2007. godine upisani u Registar kulturnih dobara Hrvatske.

Kad nema odgovora, prosudimo po izrazima na fotografijama koliko su pojedinci i grupe zaslužili više u dobrodošlici. Jer da nije bilo Dada Bojića, i nekolicine njegovih suradnika,i ova bi se manifestacija mogla prebaciti u Blato, jer je to na Plokati izrazila maškarana skupina Krulić iz Blata.

Evo mojih snimaka.

Niko Perić

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Viko ne viko Bez komentara javio se Niko

  1. rijeka (Uredi)

    jos da znate napisati ime grupe sa viškova, bili bi ste pravi turistički grad,strašno

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.