Jadranske igre 2012 stižu u Dalmaciju!

Jadranske igre 2012 stižu u Dalmaciju!

ljetni zabavno-natjecateljski putujući spektakl ove sezone obuhvaća čak 37 destinacija, preko 300 sudionika i više od 60 000 tv gledatelja

U mjestu Tkon na otoku Pašmanu  će se sutra održati prvi kvalifikacijski susret za područje Dalmacije. Nakon toga, selimo južnije, a naša krajnja južna točka je Cavtat.

Više o samom projektu možete pronaći na našoj službenoj web stranici wwww.jadranskeigre.com.

31.07.2012 Jadranske igre stižu i u Korčulu.

Ovo je jedinstveni način promoviranja hrvatskog turizma, te mala mjesta diljem jadranske obale.

   

Ove godine na teren ulaze i naši najmlađi. U Junior Jadranskim igrama, koje su posebno osmišljene za njihov uzrast, djeca će se educirati o hrvatskim tradicijskim vrijednostima te na zanimljiv i zabavan način upotpuniti ljetne dane.

Dvanaesta destinacija ovogodišnje turneje Jadranskih igara staro je ribarsko mjesto Tkon na otoku Pašmanu. Upravo na ovom otoku otvaramo dalmatinski dio turneje te već sa sigurnošću možemo najaviti slijedeće: odlične natjecateljske ekipe sa Pašmana i Biograda na moru, žestoko navijanja iz publike te prekrasnu lokaciju sa pogledom na biogradsku rivijeru.

Zaista odlični razlozi da se pridružite, sudjelujete ili bodrite svoje favorite u srijedu, 4. Srpnja na Parapetu s početkom u 19 sati i 30 minuta.

Prvi na teren izlaze najmlađi sudionici Jadranskih igara, na Lino Jadranskim igrama junior, stoga budite sa nama već od 18 sati.

Općine Tkon i Pašman, suorganizatori ove manifestacije, pozivaju Vas da postanete dio Jadranskih igara, najatraktivnijeg zabavno-natjecateljskog projekta na Jadranu.

Vidimo se na Jadranskim!

Organizatori,
Alter media d.o.o.
Nautička 3,
51222 Bakar,
Croatia

Pošalji dalje: