Film “Larin izbor – Izgubljeni princ” prikazan tri puta

Sinoć je u organizaciji  korčulanskog Centra za kulturu u istoimenoj dvorani dva puta prikazan novi hit film Larin izbor – Izgubljeni princ.

Neočekivano,toliki broj gledatelja iznenadio je i ravnateljicu Centra za kulturu, Lanu Filippi Brkić, koja odlučila i sutra (utorak,17.srpanj 2012.) prikazati još jednom cjelovečernji film koji se nastavlja na događaje iz istoimene TV serije.

Zanimljivo je spomenuti da je u prvom prikazivanju (20,30 h) bilo najviše djece i umirovljenika, te u 22 sata oni koji više vole kasnije sate da bi na velikom platnu mogli uživati u izvrsnoj glumi i glazbi koja je svih 80 minuta pratila filmsku priču koja u životima glavnih uloga Lare i Jakova donosi novi, spektakularni obrat, čiji je sretni završetak publika s odobravanjem nagrađivala aplauzom.

U ovoj obiteljskoj drami kao redatelj se potpisuje Tomislav Rukavina, dok su glumili: Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, David Šikić – Zlaja, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, Špiro Guberina, Filip Radoš, Miraj Grbić.

Treće je prikazivanje odlučeno za gledatelje koji iz bilo kojeg razloga nisu mogli gledati film prve večeri,kao i za turiste iz hrvatskog govornog područja.

Za same korčulane, uz filmsku priču,bilo je i zadovoljstvo na velikom ekranu gledati scene snimljene u Korčuli, gdje se prikazuju brojne kulturno-povijesne znamenitosti: palače, kule, trgovi, ulice, crkve i dva samostana: dominikanski sv.Nikole u Korčuli, i franjevački na otoku Badiji.

Kroz film svojim glasom pjeva također dijete Korčule, Marko Pecotić Peco.

Tekst Niko Perić

Pošalji dalje: