U Korčuli osnovan ogranak HSP-a dr. Ante Starčević

Osnivačka skupština HSP-a dr. Ante Starčević održana je u hotelu Korčula u 15. srpnja 2012., a zakazana je od strane koordinatora za Korčulu g. Marinka Pažina. Uz nazočnost predsjednice stranke gđe Ruže Tomašić i županijskog predsjednika g. Iva Šimunovića te ostalih gostiju održana je izborna skupština i izabrani su dužnosnici stranke:

Predsjednik  Marinko Pažin, dopredsjednica dr. Anja Zelić, dopredsjednik kapetan Ivo Silić (Belo), tajnik: Jozo Blažević, rizničar Marijan Kosović, članovi izvršnog odbora: Kristina Živkušić, Frano Botica, Ante Bonguardo, Marijana Marković, Viki Stanišić i Miljana Batistić.

Nazdorni odbor je u sastavu: Tvrtko Terzić, Ivan Radovanović – Bjondo i Damir Sardelić.

Novo izabrani predsjednik obratio se nazočnima i zahvalio na ukazanom povjerenju te predstavio plan rada stranke sa posebnim osvrtom na nadolazeće lokalne izbore u svibnju 2013. i borbu stranke za većinu u Gradskom vijeću Grada Korčule i za gradonačelnika Korčule.  Zahvalio se svim mladim sugrađanima koji su nedavno pristupili HSP-u dr. Ante Starčević što pruža sigurnost da više ništa neće biti kao prije.

Na skupu je se diskutiralo i o aktualnoj gospodarskoj situaciji u Gradu Korčuli.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “U Korčuli osnovan ogranak HSP-a dr. Ante Starčević

  1. korčulanska dijaspora (Uredi)

    u koliko ćete se izdignuti iznad osobnih stavova i napraviti iskorak u sagledavanju politike kroz prizmu društvene zajednice težeći prestanku raznih podjela unutar našeg društva s željom da doista bez lovorika na glavama i želje za osobnom javnom promocijom date doprinos boljitku svih građana Korčule i potaknete ostale stranke na zajednički dogovor o donošenju strateških ciljeva koji ne mogu bit predmetom političkih prepucavanja na lokalnim izborima, već obaveza svih stranaka koje će u budućnosti voditi grad da se tog dogovora drže, možemo se razlikovati u modelima ostvarivanja ciljeva ali ne i u temeljima istih. Marinko kad dođem eto me na biru i moj savjet je bez političkih konotacija jer moja stranka jedino more bit Hrvatska u ovom slućaju Korčula. eto neka vam je s srićom….

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.