Kim Kardashian besramno pokrala Korčulu!

Nakon što je prošlog tjedna u sklopu New York fashion weeka u PVC-opravi promovirala svoj novi parfem, američka mezimica i reality show zvijezda Kim Kardashian našla se na meti dizajnerice nakita Lindley Bertin koja ju je optužila da je pokrala njezin logo.

Naime, Lindley Bertin posjeduje brand Korčula (da, ime mu je dala nakon što se puna dojmova 2005. godine vratila s odmora na našem otoku), a starleti je 2008. godine poslala zlatnu ogrlicu s logom svoje dizajnerske kuće koju je Kim nosila u rujnu iste godine na snimanju jedne od epizoda svog reality showa.

Prsata starleta se očito toliko zaljubila u tu ogrlicu da ju je odlučila prisvojiti, pa je tako logo Korčule prikeljila na svoj novi parfem.

“Sjećate se koliko sam uzbuđena bila nakon što sam naišla na fotke na kojima Kim Kardashian nosi moju Korčula ogrlicu koju sam joj poslala? Pa, čini se da joj se ogrlica svidjela. Jako. Zapravo u tolikoj mjeri da je pokrala moju ideju i logo Korčule iskoristila na svom parfemu”, napisala je Lindley Bertin na svojoj službenoj stranici.

Razočarana i razjarena dizajnerica ogrlice i vlasnica Korčule Kim je poslala pismo u kojem je moli da ispravi tu nepravdu, a ako se ova bude oglušila, cijeli će se slučaj uskoro naći i na sudu.

http://www.net.hr/ljepota/page/2010/02/23/0245006.html?pos=n1

Pošalji dalje:

6 komentara “Kim Kardashian besramno pokrala Korčulu!

 1. k (Uredi)

  a gle. sada svi znaju za nasu malu korculu. govorili mi sto hocemo ALI ta je zena poznata svagdje, jos sa ovim skandalom, eto reklame

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. outkast (Uredi)

  ne znan kome je ona to ukrala,al ja mislin da korčuli nije

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. FORE (Uredi)

  AKO JE NA SLICI GOSPOĐA KOJA JE UKRALA “KORČULU”
  JA JE NEBI TUŽIA JER MI SE SVIĐA KAO MOJA KORČULA.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.