Večer korčulanštine ili mikrofon je vaš!

Ispričaj nam svoju korčulansku priču. Izbaci nepotrebno, dodaj neophodno, promini imena ako će se kogo’ uvridit. Ukrcaj nas u vremeplov, učini đir po prošlosti, možda i po budućnosti. Ispričaj što znaš, mikrofon je vaš!

Ako znaš pričat, ako imaš dobru memoriju ili bujnu maštu, ili nona i nonu sa naprijed navedenim – prijavi se na festival ŠUŠUR! do 08.08. na mail: info@susur.org, potraži nas u Gradskoj knjižnici, i/ili u našim prostorijama u Depola štradi br 9.

Upoznaj nas sa otočanima i škojarima, užancama i dišpetima, berekinadama i bestimjama, lokalnim huncutima i oriđinalima. Predstavi nam dobronamjerne kurjože iz štrade, disciplinirane bonkuloviće,  darežive muktiše, otkrij nam di se okupljala šesna mladost i što najboje gre uz prikle.

Objeručke prihvaćamo anegdote, pošalice, povijesne činjenice, legende i mitove, satirične dokumentarce, a možda i po koju horor priču o korčulanskim palacima i dvorima s dušom u ležernoj usmenoj formi.

(GK)

Pošalji dalje:

4 komentara “Večer korčulanštine ili mikrofon je vaš!

 1. runja (Uredi)

  dica su jučer bila na šušur radionici njihovi komentari nasmijali su nas do suza “ma koji je to šušur kad nam nika nova teta govori stavite deco papir na kolenca ma koji je to jezik” ha ha ha! Dica korčulanski šušur svatili da to i nije…..

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Škarambela (Uredi)

  rado bi komentirala ali boje da mučin, svako tele ima svoje veselje…
  a ovi koji su organizirali večeri korčulanštine valjda znaju da korčulanski nije belo već bilo, da nisu deca već dica, a možda je to bila večer bratstva i jedinstva?!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.