Tomislav Karamarko posjetio korčulanski HDZ

U subotu, 25. kolovoza, predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Tomislav Karamarko posjetio je grad Korčulu i sastao se sa članovima HDZ-a Grada Korčule i članovima Mladeži HDZ-a.

Na sastanku se raspravljalo o stanju u stranci te planovima za budućnost. Predsjednik HDZ-a upoznao je članove s radom novog vodstva i svim aktivnostima čija je realizacija dovela do toga da je HDZ, prema anketama, opet najjača stranka u Hrvatskoj.

Izrazio je zadovoljstvo radom i aktivnostima lokalnih članova te izrazio svoje uvjerenje u pobjedu na predstojećim lokalnim izborima. Lokalni problemi i stanje u gradu Korčuli bili su bitna točka sastanka, a g. Karamarko je najavio i daljnji intenzivan rad u pripremi za lokalne izbore te dao svoju potpunu podršku korčulanskom HDZ-u. Izrazio je i uvjerenje u pobjedu HDZ-a Grada Korčule i njegovih koalicijskih partnera na izborima za Gradonačelnika i Gradsko vijeće Grada Korčule.

Sastanak je završio u nadi da će se izvrsna komunikacija HDZ-a Grada Korčule i Mladeži s ostatkom Hrvatske nastaviti i dalje.

GO HDZ Korčula

Pošalji dalje: