Koncert klape “Šufit” u srijedu 29.8.

KONCERT KLAPE ŠUFIT

Povodom zatvaranja korčulanskog kulturnog ljeta Centar za kulturu Korčula Vas poziva na koncert klape ŠUFIT u srijedu, 29. kolovoza u Ljetno kino s početkom u 21 sat.

Apsolutni pobjednici Omiškog festivala tri godine zaredom i prošlogodišnji dobitnici PORINA u kategoriji najbolje klapske izvedbe koncertom u Korčuli proslavit će dvadeset godina postojanja.

Cijena ulaznice je 40,00 kuna.

 

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Koncert klape “Šufit” u srijedu 29.8.

  1. sandra (Uredi)

    Koncert u Ljetnom kinu sjajan.
    Glasovi klapskih “grla” Šufita raj za uši publici koja je došla uživati u tako malo nam pruženih užitaka sumorne svakodnevnice. I sve bi bilo bajno da nije bilo neshvatljivog “backgraund-a” iz kafića Akademije koji su lijepo zamoljeni da agresivne zvučnike svoje žive glazbe s terase malo smanje. No decibeli iz kafića bili su neumoljivi (uostalom kao i cijelo ljeto što strpljivo podnosimo već 3 mjeseca neka se rijetki od nas ujutro rano ustaju na posao) i tako je rika susjednih decibela doprinijela da ukupni dojam koncerta bude umanjen.
    Pitam se već duže vrijeme: “Zar nas je “glad” za novcima nabrzaka toliko iskvarila da izgubimo osjećaj kako i drugi imaju pravo na život i uživanje?!”

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.