Poziv roditeljima za upis djece u pedijatrijsku ambulantu

Dom zdravlja u Korčuli poziva roditelje na upis djece u pedijatrijsku ambulantu dr. Marije Slavić, spec. pedijatar. – u Korčuli kod m.s. Metke Mušić od utorka do petka od 13,00 – 14,30. – u Smokvici kod m.s. Mirjane Didović u radnom vremenu. – u  Orebiću kod m.s. Ljerke Matijašević u radnom vremenu i u Trpnju kod m.s. Milke Franulović u radnom vremenu.

Za sve informacije obratiti se m.s. Metki Mušić na broj 091-1712-406.

NAPOMENA: Pedijatrijska ambulanta neće početi s radom ako se do četvrtka 11.03.2010. ne upiše potreban broj djece (315). Molimo roditelje da požure sa upisivanjem izjava.

Pošalji dalje:

6 komentara “Poziv roditeljima za upis djece u pedijatrijsku ambulantu

 1. nikolaš (Uredi)

  Ajde roditelji upišite dicu!Nemojte da opet završimo u novinama i da se piše o nama u negativnom kontekstu kao kad je bio slučaj o novcu za pomoć stradalima u Haitiju. Ne znam je li bilo opravdano ili ne, ali prvi dan su nas dobro oblatili, pa ti kanije isperi ljagu! Danas novine uglavnom traže i pišu samo o negativnostima, pa zato ne treba im davati povoda. Pokažimo da nas je briga za zdravlje naše dice, jer oni su nam najvažniji.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. runja (Uredi)

  Nije bitno što će novine pisat nego. Bitno je ako ne skupimo dovoljno popisa dice, GUBIMO PEDIJATRA za našu dicu!
  MOVITE SE RODITELJI!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. nilo (Uredi)

  Iskreno rečeno, čudi me, da jedna Korčula s okolicom, gdje ima jako puno djece, mora skupljati potpise, da bi se konačno ovdje ustoličio jedan pedijatar.
  Pa svi pričaju, da su djeca naša budučnost! Da su naše največe blago! A to i jesu!! I sad, da im se osigura zdravlje, treba “skupljati! potpise. Ma ode je već desetlječima potreban pedijatar. A to ne bi smilo ovisiti o upisu 315 djece!!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. grgur (Uredi)

  Ovo je skandalozno da se roditelji tribaju u roku od 7 dana prijavit, inače nema ništa od pedijatra.

  E pa neću za dišpet i gotovo.

  Oće npr. sutra dat proglas … ako se ne prijavite u Dom zdravlja do 5 navečer zatvaramo ga!???? Ovo je dno dna i razmišljam već neko vrime da ode dalje nema života za normalne ljude i da je vrime za iseljenje iz ovog jadnog grada.

  grgur

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Mozart (Uredi)

  Dragi Grgure,to nije ni odluka buduće ( nadam se) pedijatrice,ni Doma zdravlja Korčula već ministarstva zdravstva.Dakle, ne trebas se iselit iz ovog, kako ti kazes, za tebe ˝jadnog˝ grada nego iz lijepe naše.
  pozdrav!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. grgur (Uredi)

   To ne mijenja ništa. Od vrha do dna su isti nesposobni ljudi koji svojim neradom i nebrigom uništavaju sve dobro. A ako nas nije briga za djecu, onda nemamo šti pričat više.

   BTW kad san reka iselit nisan siguro misli na Hrvatsku.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.