Valjda neće biti samo za podobne

Pošto je iKorcula.NET lokalni portal koji vjerojatno spada u nepoželjne jer objavljuje materijale koji nisu nekima po volji, netko je odlučio da nismo medij kojemu Ustanova ŠOK koja upravlja novoizgrađenim bazenom treba slati ikakve obavijesti a kamoli tako važne kao što je obavijest o otvaranju bazena.

Zato, s obzirom na značaj događaja, obavijest prenosimo sa portala korcula.net:

“Dragi sugrađani i svi prijatelji plivanja i vaterpola, posebna nam je čast i zadovoljstvo obavijestiti svih vas da gradski bazen Gojko Arneri započinje s radom dana 17. rujna 2012. godine.
S radom započinjemo u jutarnjoj smjeni od 7.00 sati. Sve dodatne informacije vezane za korištenje bazena su dostupne na web stranicama ustanove Športski objekti Korčula sportkorcula.com.
 Od ponedjeljka do petka od 18:00 sati, KPK će vršiti testiranja i upise u plivačku sekciju. Sami treninzi u prvome tjednu traju od 16:00 do 18:00 sati. Svečanost otvaranja bazena održati će se 22. rujna u 17.00 sati, a potom slijedi vaterpolski turnir seniorskih momčadi Juga, Mladosti, Mornara i Primorja. Svečano otvaranje bazena zaključiti će se finalnom utakmicom koja počinje u nedjelju 23. rujna u 19:00 sati.
Ulaznice za turnir biti će puštene u prodaju u srijedu 19. rujna 2012. godine, po cijeni od 100,00 kuna za oba dana turnira (4 utakmice). Zbog izuzetnog interesa, ista osoba neće biti u mogućnosti kupiti više od dvije(2) ulaznice te ih neće biti moguće rezervirati. Jedino prodajno mjesto je gradski bazen Gojko Arneri u vremenu od 08:00 do 15.00 sati, od srijede do petka. U očekivanju velikog broja ljubitelja vaterpola i plivanja, srdačan pozdrav. (Dalibor Antunović, ravnatelj)”

Tino Andrijić

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Valjda neće biti samo za podobne

  1. Ante Tomelic (Uredi)

    Ovo može bit lokalni portal, kako u svojoj skromnosti Tino kaže, ali činjeca je da on dopire do kraja svita. Stoga za «utjehu» Tinotu ponovio bi jedan uobičajeni i omiljeni motto, kojom se koriste poslovni ljudi diljem svijeta, a naročito mediji: da je uz ( i za) profitabilnost najvažnije da se postupa u interesu publike. Koliko se je samo novina ugasilo zbog kratkovidnosti svojih direktora, koji su propustili to shvatiti.
    Korčulanskom Bazenu, u sklopu ŠOK-a, čiju sam konstrukciju s interesom i najboljim željama pratio na ovom portalu i Facebook-u, uz odlične slike Vinke Damjanović, želim svaku sreću i uspjeh.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.