Predsjednik korčulanske Mladeži HDZ-a izabran u Nadzorni odbor

Dana 06. 03. 2010.  godine pod sloganom “Snaga za hrvatsku budućnost” u Velikoj Gorici održana je XI. konvencija Mladeži HDZ-a. Na konvenciji je za predsjednicu izabrana Martina Banić, koja je izrazila punu podršku predsjednici HDZ-a Jadranki Kosor u nastojanjima Hrvatske za ulazak u Europku Uniju, kao i u borbi protiv krize i recesije te bespoštednoj borbi protiv korupcije. Predsjednik Mladeži HDZ-a Korčula, Joško Cebalo, izabran je za člana Nadzornog odbora s najvećim brojem glasova, a Mato Franković, predsjednik Ž.O. Mladeži HDZ-a, izabran je za potpredsjednika Mladeži na nacionalnoj razini.

Konvencija je otvorena pismom predsjednika  mladeži Europske Pučke stranke, koji je istaknuo važnost  suradnje mladeži HDZ-a s mladeži Europske Pučke stranke. Važno je istaknuti da  je izmijenjen i pravilnik o radu Mladeži, čime je utvrđeno da se članom mladeži HDZ-a može biti do 35. godine, umjesto dosadašnje 30. Konvenciji su prisustvovali i članovi GO Mladeži HDZ-a grada Korčule, kao županijski izaslanici.

Rezultati konvencije pokazatelj su izvrsnog rada i angažmana Mladeži kako na gradskom tako i na županijskom nivou te služe kao poticaj za još predaniji i bolji rad.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Predsjednik korčulanske Mladeži HDZ-a izabran u Nadzorni odbor

Komentari su zatvoreni.