Franci Stenek SDP-ov kandidat za gradonačelnika

Mirko Duhović i Franci Stenek

Jutros je u programu Radio Korčule, Mladen Marelić, saborski zastupnik SDP-a iz Čare objavio da je Franci Stenek, aktualni zamjenik gradonačelnika Grada Korčule službeni kandidat za gradonačelnika na sljedećim lokalnim izborima koji se održavaju u svibnju. 2013.

Kako kaže Marelić, članovi Gradskog odbora SDP-a Grada Korčule jučer su birali između dvoje kandidiranih – dr. Davora Penića i Francija Steneka i sa 13 glasova (od 17 nazočnih članova odbora) Stenek je izabran kao budući kandidat za gradonačelnika.

Marelić naglašava kako su se vodili kriterijima po kojima kandidat treba biti moralna osoba i timski čovjek sa besprijekornim dosadašnjim radom, te sa jasnim pogledima kako sutra dalje.

Kao što smo već pisali, aktualni gradonačelnik Korčule Mirko Duhović, službeno je kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije na lokalnim izborima koji se održavaju isti dan u svibnju 2013. kada i izbori za gradonačelnika pa SDP-ovci očekuju da će iduće godine zaokružiti vlast na državnoj, županijskoj i gradskoj razini.

T. Andrijić

Pošalji dalje:

3 komentara “Franci Stenek SDP-ov kandidat za gradonačelnika

  1. buzdo (Uredi)

    Ovo mi je najbolji dio:

    “Marelić naglašava kako su se vodili kriterijima po kojima kandidat treba biti moralna osoba i timski čovjek sa besprijekornim dosadašnjim radom, te sa jasnim pogledima kako sutra dalje”.

    Zato nam je i grad tako “besprijekoran od dosadasnjeg rada”!!!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.