Iseljenici donirali nogometni klub “Hajduk 1932.”

article_home_1358006428HAJDUK_MIC_DUV_1201013

Braća Đani i Franjo Anić iz Vele Luke iseljenici su koji rade i žive u Južnoafričkoj Republici. Vlasnici su firme Wetback Contracts (PTY) sa još trojicom naših iseljenika dioničara uspješno posluju, donirali su NK “Hajduk” 1932″.

Donacija se sastoji od trideset kompleta cjelokupne sportske opreme, trenerki, kopački, dresova i ostale opreme, te pet nogometnih lopti marke Adidas.

Vrijedno je napomenuti ovo je druga donacija gospodina Đanija, prvu je on osobna dao u lipnju prošle godine. Ovom drugom je ispunio obećanje i nakon dogovora sa svojim poslovnim partnerima poslao je. On nije bio nogometaš u N/K “Hajduka”, ali je bio njihov simpatizer i zaljubljenik u svoju Velu Luku-  kazao nam je Ivo Maričić trener nogometaša “Hajduka”.

Donacija će biti jaki poticaj Upravi i igračima “Hajduka” za još bolje rezultate u daljnjim natjecanjima. Uprava i igrači NK “Hajduka 1932” Vela Luka i ovim putem zahvaljuju se gosp. Đaniju, Franju i poslovnim partnerima u njihovoj firmi na vrijednoj donaciji i želi im i dalje uspješno poslovanje.

Foto i text : M.Cetinić

www.dubrovački.hr

Pošalji dalje: