Modernizacija Inine benzinske postaje u Korčuli

Uređuje se Inina benzinska postaja u KorčuliU sklopu projekta modernizacije Inine maloprodajne mreže, započeti su radovi na benzinskoj postaji u Korčuli, koje izvodi Graditelj svratišta iz Splita, zbog čega će BP biti zatvorena od 21. siječnja do 9. veljače 2013. godine. Prema informaciji Ininog sektora korporativnih komunikacija, INA je u lipnju 2011.godine pokrenula projekt pod nazivom „Plavi koncept“ kojim modernizira maloprodajnu mrežu. Do sada je modernizirano i obnovljeno više od sto benzinskih postaja diljem Hrvatske, uvedena su Class goriva vrhunske kvalitete te dizel gorivo s bio komponentom.

Zatvoreno do 9.veljačeNakon završetka radova, korisnici usluga će imati modernu postaju s novim vizualnim identitetom, novim namještajem, izgrađenim pristupom za invalide, promjenom prometnih i ostalih vanjskih površina, (mjerni uređaji, agregati i dio cjevovoda). Uz goriva i maziva,plin u bocama, nudit će se i roba široke potrošnjeuz višu razinu usluge zaposlenika.

Tekst i snimak : Niko Perić

Pošalji dalje:

4 komentara “Modernizacija Inine benzinske postaje u Korčuli

 1. nadrkitos (Uredi)

  Nebi bilo loše da se postavi i video nadzor,s obzirom da kome god ponestane
  kuna svrati na “INU”.Bar je tako dosad bilo.A što se tiče “više razine usluge zaposlenika” to neće biti teško.Običan “dobar dan” podignuti će uslugu za 100%.čast iznimkama ženskog roda.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. mačak (Uredi)

   A vjerojatno je nekom u interesu da nema kamere jer do sad su je puno puta mogli stavit. 😉

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. bili (Uredi)

  S obzirom što su sve imali na policama nebi bilo loše da imaju i burek i jogurt.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.