Zajedničke aktivnosti Turističkih zajednica otoka

vela_lukaU petak 18. siječnja 2013. godine u hotelu Korkyra u Veloj Luci održan je radni sastanak predstavnika Turističkih zajednica otoka Korčule na kojemu su dogovorene zajedničke aktivnosti koje će se tijekom budućih razdoblja provoditi u cilju promocije i poboljšanja turizma na otoku.

Turističke zajednice će u suradnji sa Srednjom školom Vela Luka nastaviti izradu brošure „Welcome to the island Korčula“ koja će od ove godine biti dvojezična te će također ponovno izdati brošuru „Otok Korčula-otok kulture“ sa programima ljetnih događanja na cijelom otoku. Planirano je izdavanje  turističkih novina  „Discover island Korčula“ koje bi se tijekom turističke sezone  besplatno dijelile gostima.

Također su dogovoreni detalji o izradi mobilne aplikacije sa turističkom ponudom otoka te zajedničke promotivne aktivnosti na sajmovima, prezentacijama, webu i društvenim mrežama. Ideja turističkih zajednica je stvoriti prepoznatljivi brend otoka te zajednički promovirati sve turističke sadržaje koje otok Korčula ima.

Pošalji dalje:

Jedan komentar za “Zajedničke aktivnosti Turističkih zajednica otoka

Komentari su zatvoreni.