Korčula dobila Stanicu za tehnički pregled vozila

Nakon pet godina postojanja novoizgrađene, a ne otvorene stanice za tehnički pregled vozila u gradu Korčuli, danas(utorak, 5.veljača 2013.) je obilježen i taj događaj.Tvrtka Croatia-tehnički pregledi otvorila je spomenutu stanicu, uz nazočnost predstavnika tvrtke i gospodarstvenika s otoka Korčule.

Svečanost otvaranja su obavili:predsjednik Uprave Croatia osiguranja Krešimir Starčević, predsjednik Uprave Croatia tehničkih pregleda Bernard Mršo, te iz dubrovačke filijale, direktor Mišo Glavinić i prodaje Damir Jerković.Uz njih i saborski zastupnik Mladen Marelić, i predstavnici Grada Korčule, gradonačelnik Mirko Duhović i njegov zamjenik Franc Stenek.

Svi su oni pozdravnim riječima izrazili oduševljenje.Stanica je smještena u Gradskom kotaru Sveti Antun, uz cestu prema Lumbardi, ima jednu tehnološku liniju, i kako je kazano na svečanosti, uz suvremenu opremu, zadovoljava i europske standarde.Posebno je značajno što će pružiti puno jeftiniji dolazak na pregled brojnim vozačima, (posebno s istočnog dijela otoka Korčule, preko 3000 vozila) koji su do sada(čak traktori i mali skuteri)morali voziti do 50 km u Blato, ili trajektom do Orebića, i zatim na tehnički pregled(20 km) u Potomje na poluotoku Pelješcu.

Radno vrijeme stanice je: ponedjeljak, srijeda i petak od 7 do 14, 30 sati, te utorak i četvrtak od 12 do 19, 30h. Tvrtka Croatia-tehnički pregledi zajedno s Grupom Croatia osiguranje danas upravlja s 47 stanica za tehnički pregled vozila, rekao je predsjednik uprave Krešimir Starčević, uz podatak da su za ovu stanicu uložili pet milijuna kuna, i zaposlili troje mladih, educiranih djelatnika.

Tekst i snimak : Niko Perić

5 6 4 3 2 1

Pošalji dalje:

7 komentara “Korčula dobila Stanicu za tehnički pregled vozila

  1. bodul (Uredi)

   A zašto nisu zaposlili ****** ? nego ****** ope čini po svoju !

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
   1. maslačak (Uredi)

    to je bilo za očekivat jer se u gradu tako zapošljava, budimo sretni da uopće i radi nakon 5 godina čekanja

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 1. badija (Uredi)

  Znači politika je još jedanput morala upetljat prste u zapošljavanje.
  Koliko mi je poznato ****** je tribala dobit posal i čak je odradila sve potrebne tečajeve ali se onda ukaza dorbi duh gospodina sa brkovima i ubaci je svoju sumještanku umisto *****.
  Ma nema što plan 21 vam je jak do boli!
  Ako san krivo ču neka me kogo demantira.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Težak (Uredi)

  Kuhar je isto dobaz za taj posao,(može crni neoprani) i prija koja radi sladoled dobro je usavršila posao,(može vinski ) mozete birat koji će te.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.