Sutra kostimirani koncert učenika glazbene škole

Sutra, u subotu,9.veljače,2013. u 11 sati, u Domu kulture Liburna Korčula održat će se Kostimirani koncert učenika osnovne glazbene škole u Korčuli, ove godine 17-ti po redu.

.Naši učenici ( iz Lumbarde, Korčule, Račišća, Žrnova,i Čare) maškarani, izvodit će popularni, prigodni program na raznim instrumentima (klaviru, gitari, mandolini, blok-flauti, klarinetu, violini, harmonici, flauti, saksofonu, i zborskom pjevanju), a cilj nam je i njegovanje tradicije maškaravanja u Korčuli spajajući rad i kreativnost sa zabavom. Ovo je POZIVNICA za svu djecu i roditelje te za sve ljubitelje glazbe kao i one koji će tek to postati!

Pozivamo i ostalu djecu koji žele vidjeti što se sve uči svirati u našoj glazbenoj školi da dođu na koncert.Možda i oni požele postati učenici glazbene škole.

Podržimo pljeskom naše najmlađe koji svakodnevnim vježbanjem napreduju u stjecanju svojih glazbenih vještina, usavršavaju tehniku sviranja ,stiču glazbenu pismenost i znanja, njeguju običaje ali i oplemenjuju svoju dušu glazbom za cijeli život .Danas ,neki od njih, su već postali i naši mladi nastavnici u glazbenoj školi! Ulaz je slobodan.
Voditelj OGŠ:
Tihana Penjak,prof.

Pošalji dalje: