Tražimo odgovore

Potaknuti mnogobrojnim medijskim natpisima u kojima se gradonačelnik Grada Korčule g. Mirko Duhović spominje u veoma negativnom, pa čak i kriminalnom kontekstu vezano uz uhićenja prevarantske skupine od strane USKOK-a, a i zbog toga što se naš Grad Korčula u hrvatskoj javnosti opet prikazuje kao „grad slučaj“ držimo nužnim da se hitno održi tematska sjednica Gradskog vijeća.

Unatoč već objavljenom službenom priopćenju i nekim već poznatim pojedinostima, ostalo je previše otvorenih pitanja na koje korčulanska javnost ima pravo tražiti odgovore.

Naši vijećnici pokrenuli su Poslovnikom predviđeni postupak za hitno sazivanje tematske sjednice Gradskog vijeća, a od Državne revizije zatražiti ćemo provjeru cjelokupnog poslovanja Grada Korčule.

HDZ Grada Korčule
www.hdz-korcula.com


Pošalji dalje:

9 komentara “Tražimo odgovore

 1. nick (Uredi)

  Opet ćemo na radiju dugo u noć slušati beskorisne (za ovaj Grad) rasprave o postupku izabranog nam gradonačelnika. Kao da je izabran zato što je bio dobar? Prije bi reka da smo za izabrali kao najmanje lošeg kandidata.
  Ali treba ga dobro okefat, možda sada bude malo odgovornije shvaćao svoju funkciju.
  Mene više interesira kada će Gradsko vijeće raspravljati razvojnim strategijama, planovima, projektima i drugim korisnom temama za sve nas, a posebno kada će takove inicijative doći sa strane oporbe, ovako su samo preslika oporbe na državnoj razini, bezlična i bezidejna.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. johi meni (Uredi)

  Gradsko vijeće raspravlja o onome što izvršna vlast stavi na dnevni red. Izvršna vlast ( Mirko+Franci) koštaju Grad dnevno 1800 kuna, neka se potrude predložit nešto pametno i opravdaju taj iznos.
  Na žalost novim zakonom Gradsko vijeće ne može smjeniti gradonačelnika…ova nemarnost i glupost Mirka sada bila bi dovoljan razlog za to.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Polu_Skojar (Uredi)

  Haha HDZ koji je upropastio drzavu Hrvatsku ce nesto napraviti? Price za mulariju predskolskog uzrasta!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. grgur (Uredi)

  Eh za ovo gore koji traže ‘odgovore’ iman jednu prigodnu narodnu:

  KO O ČEMU, K**** O POŠTENJU

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. Tino Andrijić (Uredi)

  Kad ste već odlučili vrijeđati vijećnike korčulanskog HDZ-a koji su zatražili izvanrednu sjednicu Gradskog vijeća, najmanje što ste mogli učiniti je navesti barem kakvu glasinu kojom “dokazujete” njihov “lopovluk”. Kamoli išta ozbiljnije.

  Neću pisati u ime svojih stranačkih kolega iz Vijeća, ali osobno ću vrlo rado skenirati svoju poreznu prijavu i objaviti je javno.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. joker (Uredi)

   Bravo Tino. Tvoj potez objavljivanja porezne prijave treba drugim vijećnicima poslužiti za primjer. Očekujemo je na stranicama iKocula.net.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 6. Polu_Skojar (Uredi)

  Na drzavnom nivou Tino HDZ je ‘popusio’ uvalivsi gradjanstvo u nevidjenu krizu od moralne preko financijske do one koja izaziva upitnost dosadasnje borbe i svako prizivanje tog imena izaziva kog HR puka uzasne emocije.
  Tvoje osobne pobude drzim cistim medjutim dajte promjenite ime HDZ-u u lokalu ukoliko zelite uspjeti. Kod puka naravski.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 7. grgur (Uredi)

  Moze li neko rec sto se to učinilo u Korčuli u mandatu HDZeja? Kakav je to ‘enorman’ napredak doživi grad Korčula? Grad Korčula je odavna ‘grad slučaj’, ali eto neki živu oblacima i čude se čudom svaki put.

  BTW ni ‘drugovi’ s live bande nisu ništa bolji.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.