Predstavljanje kandidata za gradonačelnika u Korčuli

hdz_korculaDana 7. veljače u organizaciji temeljnog ogranka HDZ-a Korčula članstvu i simpatizerima je predstavljen HDZ-ov kandidat za gradonačelnika gosp. Vinko Kapelina.
Kapelina je pozvao članove da aktivno sudjeluju u sastavljanju programa. Izrazio je nezadovoljstvo brojem nazočnih članova a pogotovo brojem mladih. Na kraju je zaključio: Bez mladih mi nemožemo dobiti izbore.

(GO HDZ)

Pošalji dalje:

8 komentara “Predstavljanje kandidata za gradonačelnika u Korčuli

 1. nikolas (Uredi)

  Ma sve je u redu, svatko ima pravo predstavit svoj program, pa tko voli neka glasa! Ali nemojte molim vas, stavljat svetacke i Isusove slike, i prikazivat se kao vjernici (iako ih ima koji idu svaku nediju u Crkvu i jesu vjernici), a ne znate se dobro ni prikrstit, a o ostalome bolje ne govorit, nikakve veze sa krscanstvom! I zato vise cijenim nekoga tko mi rece da je ateist i ne ide u Crkvu i toga se drzi svih ovih godina poslije 1991, nego false vjernike i farizeje! I dok imate takvih (iako ima i postenih pojedinaca i to treba priznat) nikad necete dobit izbore, ni sa mladima ni bez njih! Ma i da netko ide svaku nediju u Crkvu to nije mjerilo da je dobar covik, iako bi barem treba nastojat to bit, ali ode ne zelim govorit o tome, nego samo hocu rec da ako HDZ smatra da su vecina njegovih clanova vjernici i na slici istice vjerska obiljezja, onda se barem ponasajte u skladu sa onim sto predstavljate javnosti!A to vridi i za druge! Vlastiti primjer je najbolji primjer!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. mate (Uredi)

   Mislim da je suludo danas govoriti o tome tko je postao krščaninom 91., a tko prije toga.

   Ako uzmemo nekog tko je rođen 1975. godine, on do 15. godine, dok je bio dijete i nije odlučivao može li u crkvu ili ne: nije išao. Onda je odrastao i odlučio 91.godine ići u crkvu i već 22 godine ide, dakle više od pola život.

   Koliko treba ići da bi bio katolik????
   Dakle, jadan komentar.

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
   1. mac (Uredi)

    Mate,nikolas dobro zna na koga misli pod tim 91. Sigurno ne na one koji su tad bila dica. A ne pravi se ni ti englez !!!

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. Tino Andrijić (Uredi)

  Skup je održan u atriju Doma kulture u Korčuli, i zakup prostora za ovakve potrebe se plaća Centru za kulturu koji gospodari objektom.

  U Atriju su postavljene slike na zidovima koje postavlja osoblje Centra i vidite ih na gornjoj fotografiji. Bio sam u Liburni 10-tak puta od Nove godine, i ovaj izloženi materijal po zidovima je tamo sigurno već priko misec dana. Mislim da se radi o uvećanim skenovima iz monografije Dušana Kalogjere “Grad Korčula” (nisam siguran 100% ali u pamćenju mi je naslovnica te knjige na zidu).

  Čini mi se da su krajem godine na zidovima bile makete baraka Dinka Andrijića… Stalno se taj postav mijenja i drago mi je da se osoblje Centra trudi sa tim prostorom.

  Dakle, nema HDZ veze sa sadržajem izloženih slika, fotografijama i sličnim u prostoru atrija Centra za kulturu kojeg zakupljuje za stranačke potrebe osim što u skladu sa Zakonom na političkim skupovima mora biti izvješena državna zastava..

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. nikolas (Uredi)

  Ok Tino, moja isprika HDZ-u, mislio sam da je prostor HDZ-ov! Ali to ne mijenja bit onoga sto sam htio reci, nije samo problem davanja vlastitog primjera oko vjerskih stvari, nego oko svega sto ima utjecaja na zivot gradjana! Ali jos jednom, ispricavam se, jer nisam znao da se radi o atriju Doma kulture, barem ne na ovoj prikazanoj slici.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 4. bodul (Uredi)

  Sramota da ovi drži govore ! A nedaj bože da slučajno bude gradonačelnik !

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 5. badija (Uredi)

  Znan da moj komentar nece imat veze sa HDZ-om.
  Ali moran van rec sto san cu!Da ce mlada i perspektivna Zrnovka koja je nedavno sudjelovala na izboru za sefa TZ-a na dolazecin izborima biti Vjeranova kandidatkinja za dogradonacelnika.
  Meni je to bas simpa a vama???

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.