Davor Penić šef SDP-a županije

Davor Penić iz Čare na otoku Korčuli novi je predsjednik Županijske organizacije SDP-a.

U drugom izbornom krugu Penić je osvojio povjerenje 482 člana SDP-a, dok je njegov protukandidat i sada već bivši predsjednik Nikola Hajdić dobio 263 glasa. Na izbore je izišlo 72 posto socijaldemokrata Dubrovačko-neretvanske županije.

Novi šef županijskog SDP-a rođen je 1957. i radi u Domu zdravlja u Veloj Luci kao liječnik specijalist medicine rada. Oženjen je, otac dvoje djece. Penić je istaknuti korčulanski SDP-ovac koji je u prijašnjem sazivu Županijskog poglavarstva bio zadužen za otoke.

Pred članstvo je podastro program svojeg rada u kojemu je istaknuo potrebu “decentralizacije države i rješavanja problema tamo gdje su i nastali, za jačanje lokalne i regionalne uprave”.

– Želim stranku modernizirati i otvoriti je mladim ljudima, uvažavajući doprinos starijih članova, dio je Penićeva programa kojim je zadobio povjerenje većeg dijela članstva SDP-a županije.

Slobodna Dalmacija

Pošalji dalje:

4 komentara “Davor Penić šef SDP-a županije

 1. kt39 (Uredi)

  Čestitke doktoru Davoru Peniću! Sretno na poziciji,i pamet u glavu.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. bepina (Uredi)

  Neka,napokon netko s otoka. Nadamo se da će otok i otočani imati koristi od njegovog imenovanja. Čestitike i želje da mudro vodi pomalo posrnulu stranku.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 3. Mediaveli (Uredi)

  Poštovanog gospodina ne poznam i zato mislim da mu treba dati “prednost nepoznatog”. Pridružujem se čestitkama.

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.