Radio emisija ‘Debljina bolest današnjice’

U petak 26. ožujka u 10:30 na valovima Radio Korčule bit će emitirana emisija s temom „Debljina bolest današnjice“. To je već četvrta edukativna emisija iz programa preventive kardiovaskularnih bolesti koju uređuje i vodi Prim. dr. Davor Podbevšek, specijalist internist Doma zdravlja Korčula i predsjednik humanitarne udruge „Korčulansko- Pelješko srce“. Svrha ovih emisija je upoznavanje stanovništva otoka Korčule i poluotoka Pelješca sa načinima pravovremenog sprečavanja nastanka bolesti srca s obzirom da su te bolesti danas najčešći uzrok smrti u našoj zemlji i u svijetu.

Udruga „Korčulansko- Pelješko srce“ obavještava da nastavlja provoditi akciju prikupljanja donacijskih sredstava za novi ultrazvuk srca koji se namjerava dati na upotrebu Internističkoj službi Doma zdravlja Korčula kako bi se tim aparatom mogli služiti svi stanovnici otoka Korčule i poluotoka Pelješca putem liječničke uputnice.

Radi se o najsuvremenijem ultrazvuku srca koji će se koristiti za otkrivanje, liječenje i praćenje svih bolesti srca. Ovaj uređaj ima posebnu važnost u ranom otkrivanju bolesti srca posebno u hitnim stanjima što može biti spasonosno za život naročito uzimajući u obzir koliko daleko živimo od prve bolnice. Naša se Udruga ovim putem od srca zahvaljuje svima Vama koji ste nam svojom uplatom već pomogli.

Humanitarna udruga Korčulansko-Pelješko srce

Pošalji dalje:

2 komentara “Radio emisija ‘Debljina bolest današnjice’

  1. runja (Uredi)

    Svaka čast udruzi i nastojanju da se što prin skupu soldi. Teška su vrimena, ali sezona je na pragu pa čemo svi dat injekciju za Korčulansko srce.
    Pozdrav našemu Davoru i svima koji rade za udrugu.

    Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.