Kamionom s otvorenim vratima srušio saborskog zastupnika Mladena Marelića

1362817996marelic_4Mladen Marelić, saborski zastupnik SDP-a, sinoć je teško ozlijeđen na Čari kada je na njega  tijekom incidenta zbog početka radova u priobalnom području otvorenim vratima naletio kamion i teško ga ozlijedio.

Marelić je prebačen helikopterom u  splisku bolnicu gdje mu je pružena pomoć. Prema posljednjim neslužbenim informacijama  stanje mu je  stabilizirano, a uz potres mozga ima iščašenje ramena i oštećen mu je vrat. Kako nam je u telefosnkom razgovoru ispričao predsjednik MO Čara i gradski vijećnik  Julio Marelić, koncesiju za gradnju trajnih nasada vinove loze i maslina dobila je tvrtka Korčulansko ulje, a kamioni tvrke Griža koje je vjerorojatno angažirala ta tvrtka, doveli su sinoć bager na predio Debela punta, a on je zajedno s saborskim zastupnikom Mladenom Marelićem, Ivicom Tomićem iz Hrvatskih šuma i vanjskim suradnikom Mjesnog odbora Čara Antom Kočinom krenuli vidjeti o čemu se radi.

Na križanju na Latici susreli se s vozačem kamiona od kojeg su doznali što i za koga radi. Kada je Mladen Marelić uzeo telefon želeći nekoga nazvati, vozač kamiona je s otvorenim vratima krenuo na njega i srušio ga. Bio je u nesvijesti jedno vrijeme, a nakon toga je došla korčulanska hitna pomoć i Marelić  je helikopterom prevežen u Split.

Dubrovački vjesnik

Pošalji dalje: