Blato: Općina obećala financijsku potporu klubu

BLATO – U klavirskoj dvorani Doma kulture u Blatu, održana je izvanredna skupština Blatskog sportskog kluba “Zmaj”. Skupštinom je predsjedavao ing. Jerko Andrijić, a na dnevnom redu bile su izmjene, dopune i usklađenje Statuta kluba s novim Zakonom o športu.

Nakon minute šutnje za sve umrle članove kluba, uslijedili su stručno obrazloženje, rasprava i usvajanje izmjena i dopuna Statuta, a koje je na zahtjev Županijskog nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije “Zmaj” bio dužan uskladiti s novim Zakonom o športu.

Potom je uslijedilo financijsko izvješće o proteklom radu kluba te je iskazana zahvalnost svim sponzorima, prijateljima i podupirajućim članovima kluba na svekolikoj materijalnoj i financijskoj potpori.

Čestitke na vrijednom radu uprave i odličnim rezultatima kluba u protekloj natjecateljskoj sezoni iskazao je i općinski načelnik Ivo Gavranić, koji je obećao i ubuduće potporu klubu iz općinskog proračuna, radi unapređenja nogometnog športa, uključivanja mladih u rad kluba i doprinosa “Zmaja” u smanjenju delikvencije i ovisnosti u Blatu.

Na kraju skupštine raspravljalo se o igračkom i stručnom kadru, o pripremama, i početku natjecanja kluba u Južnoj skupini 4. hrvatske nogometne lige – podskupina “C”, u kojoj “Zmaj” objektivno ima dobre šanse za visok plasman.

Dinko Oreb (Slobodna Dalmacija)

Pošalji dalje: