Humanitarna sportska avantura u sklopu triatlon natjecanja Izazov Marka Pola

mpc

Humanitarna sportska avantura u sklopu triatlon natjecanja Izazov Marka Pola

 

Izazov Marka Pola i njegova filozofija od samih početaka 2011. godine je posvećena promoviranju zdravog načina života i poboljšavanja životne kvalitete kroz različite sportske aktivnosti.

Ove godine K3atlon humanitarna sportska avantura se održava u obliku 10km duge ulične utrke ‘VELIKO SRCE’ za natjecatelje u slijedećim kategorijama: M – Ž: 15 – 19 g, 20 – 29g, 30 – 39g, 40 – 49g, 50 – 59g i stariji.

Novac od startnina je namijenjen neprofitnoj udruzi Korčulansko-Pelješko srce, udruzi koja radi na raznim programima prevencije kardiovaskularnih bolesti na području Korčule i Pelješca. Riječ je o organizaciji koju je Izazov Marka Pola podržavao i prethodnih godina prepoznajući njene napore u širenju svjesnosti i prevenciji  svjetski najraširenijih bolesti.

Steći kondiciju i pripremiti se za ovu utrku ili neku drugu u sklopu Izazova Marka Pola je moguće u korčulanskim fitness klubovima Korkyra Fit i XXL Centar  Korčula. Ujedno, ovi klubovi rade i na formiranju ekipa s kojima će 28.travnja 2013. nastupiti na ovogodišnjem, trećem po redu, korčulanskom triatlonu  te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.

Program, zastupljene natjecateljske discipline, prijave te ostale podrobnije informacije dostupne su putem stranice www.marcopolochallenge.korcula.hr  ,a za ostale dodatne informacije i upite moguće je obratiti se putem e-mail adrese  info@mpc.korcula.hr.

Pošalji dalje: