Izborna skupština GO HSS Korčula

1258624966m186Sinoć je održana izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Korčula u zgradi Arsenal, vinoteci Marco Polo s početkom u 18.30 sati. Otvaranju skupštine prisustvovao je predsjednik ŽO HSS Stipe Gabrić Jambo i potpredsjednica ŽO HSS Željka Gugić.

Izabrano je novo vodstvo GO HSS Korčula na čelu s predsjednikom Markom Skokandićem, potpredsjednicima Gordanom Curać Depolo i Renatom Jurjevićem, tajnikom Ivanom Marelićem, blagajnicom Ingrid Šeparović te biranim članovima odbora Emilom Brčićem, Franom Gugićem, Jakovom Marelićem, Pavlom Tasovcem i Pavlom Šainom. Novoizabrani predsjednik pozvao je sve članove koji žele raditi u stranku koja u ovo predizborno vrijeme treba jedinstvo i slogu za što bolje pozicioniranje na lokalnim izborima.

GO HSS Korčula

Pošalji dalje:

5 komentara “Izborna skupština GO HSS Korčula

 1. cn (Uredi)

  Ovo je odlucujuca kvalifikacijska utakmica.U slucaju poraza “reprezentacija” ce se oprostiti od Brazila.
  🙂

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
 2. becilo (Uredi)

  Dozvolite mi da, kao građanin grada Korčule, izrazim svoje ushićenje činjenicom da je formirano novo vodstvo GO HSS-a u Korčuli.Usrdno se nadam da će nastaviti sa konzistentnim, poštenim, dosljednim, originalnim i za sav puk grada Korčule izuzetno korisnim političkim djelovanjem.
  Koliko su već oranica demokracije uzorali, vrtova poštenja i odgovornosti odnjegovali, koliko vinograda istine i vjerodostojnosti posadili…
  Ipak, pomalo me razočaralo što u novom rukovodstvu mjesto nisu pronašle i dosadašnje perjanice i prvoborci korčulanskog seljaštva, usudio bih se reći, najveći korčulanski seljaci, gospoda dožupani Leleković i Skokandić. Bojim se da će stranka, bez njihove političke misli i djela, možda izgubiti djelić svoje prepoznatljivosti, vjerodostojnosti i općedruštvene uloge koju je do sada imala, što bi bila neizmjerna šteta za Korčulu, i naročito za sve korčulanske seljake.I njihove prijatelje.I rodbinu.
  Srećom, novi predsjednik GO HSS-a je zajedno sa spomenutim dvojcem krčio puteve demokracije i ledine hrvatskog seljaštva, i savladao je na svojim leđima plemenitu političku vještinu koaliranja sa onim koji ponudi više. Svojim je osobnim primjerom pokazao da je stranka iznad banalnosti kao što su program, ideologija, svjetonazor,moral, kada je u pitanju interes… korčulanskog seljaka?
  Stoga: motike u ruke i naprijed u svijetlu budućnost, na čelu sa avangardom seljačke klase HSS-om ( naročito ogrankom Korčula)!

  Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0
  1. cesarica (Uredi)

   Povjerenik je svima oprostio ali Bog je onaj koji sve vidi i sve zna. Optuzeni povjerenik je bio sam naspram svih. Jos jednom x ispostavlja se. Lazi, mazi. Doticna je na Plokati vikala ”izdao si nas kriminalcu Jambu”, a poslije pada u njegov zagrljaj kao nevinasce s mnogim fajterima.
   Ni mila majka nebi oprstila izazvane turbulencije. Jazbina HSS-a se raspada. Od slave se ne zivi. Ovaj put vam nece poc za rukom jer imate previse putra na glavama…

   Sviđa mi se / ne sviđa: Thumb up 0 Thumb down 0

Komentari su zatvoreni.